TkJ. se – En av Sveriges ledande teknikbloggar!

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Radannonser

PrivateVPN
REA: Surfa SÄKERT med PrivateVPN!
En av världens STÖRSTA och SNABBASTE VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning. Säkra dina lösenord på publika WiFi. NU HÖG TkJ-RABATT!
Testa - pengarna tillbaka om inte nöjd >>

PureVPN Världens snabbaste VPN! Passar för dig som laddar ner mycket. Skydda dig på öppna WiFi, använd BitTorrent anonymt, titta på amerikanska Netflix, kryptera all din trafik och göm ditt IP-nummer! Testa idag - pengarna tillbaka inom 31 dagar!

NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Superenkel att använda, för både Mac och PC och smartphones.
Börja surfa säkert! >>

CyberGhost VPN Över 3000 servrar världen över, upp till 7 enheter och funkar på alla plattformar! Testa idag!

VILFO - Router med VPN! Med routern Vilfo går all din trafik via VPN - supersmidigt, skydda dig automatiskt på alla datorer, surfplattor och smartphones! Undvik geoblockering på alla enheter - Netflix USA via Google Chromecast!
Läs mer om Vilfo...

KÖP NYA BATTERIER! Alla former av batterier, BILLIGT! Vanliga, till datorer och mobiler, verktyg och andra prylar.

Vill du annonsera här?
Läs mer här!

Annons

Feedburner

TkJ RSS

Allmänt

Har du köpt min tidning Blogg-Guiden?

Skribent:
Publicerad: , 09:52
Respons: 10 kommentarer

Blogg-Guiden kom ut i butik för ett tag sedan, och den ligger fortfarande kvar till försäljning. Eftersom så gott som allt material inte är tidsbundet så kommer det att vara aktuellt länge till

blogg-guidenFlera har undrat över hur det har gått med försäljningen, men tyvärr har jag inga siffror ännu. Däremot har jag fått väldigt bra respons. Det har kommit massor av e-post med frågor, kommentarer och rent beröm, och gör man en sökning på Google efter ”Blogg-guiden” hittar du många recensioner i olika bloggar.

Det tycker jag är riktigt roligt! Vi får se hur vi följer upp det här. Många har efterfrågat en uppföljare. Jag har inte gjort någon färdig plan över detta. Ska det vara en renodlad del 2, som i så fall skull kräva del 1, eller ska det vara mer av ett magasin för bloggare som tar avstamp i första numret? Eller kanske ska jag fortsätta på en webbsajt istället?

Om du inte redan köpt Blogg-Guiden, hittar du den i din närmasta tidningsbutik för 129 kronor. Du kan även tills vidare beställa tidningen till rabatterat pris direkt från förlaget; 99 kronor kostar den då (och det är den värd, 132 sidor smockfull med läsning och knappt några annonser).

Välkommen med kommentarer, åsikter och förslag!

Gillade du artikeln? ⇨ Dela gärna på Facebook & Twitter!

E-BÖCKER FÖR BLOGGARE: Sponsrade länkar

Har du en blogg? Missa inte mina e-böcker för bloggare! Tjäna pengar på din blogg och Skriva för bloggar finns att köpa hos de flesta återförsäljare till låga priser. E-böckerna har fått väldigt mycket beröm från kunder och är populära bland såväl nybörjare som proffs inom bloggande. Köp och ladda ner direkt – till dator, smartphone och surfplatta (iOS, Android, Windows).

Kommentarer

10 kommentarer

 1. Mikael2009-09-09 at 16:57Reply

  Snyggt! ska definitivt köpa den

 2. Lena Petersson2009-09-07 at 18:29Reply

  Klurig fråga. För den som har köpt första numret så vore det bra om nästa nummer bygger vidare på det som stod i det första numret, men för den som inte har fått tag i det första numret och skaffar det andra så skulle det kanske bli svårt att hänga med utan förkunskaperna. Dessutom var första numret väldigt dyrt. Det är inte alla som har råd att investera i en tidning för 130 kronor. Särskilt inte om den kommer ut ofta. I nästa nummer kanske det går att vidga vyerna lite och skriva mer ingående om de bloggtjänster som bara nämndes i förbigående sist? Du kanske kan ta hjälp av bloggare som har erfarenheter av Metrobloggen och Passagen och Aftonbladet exempelvis om du inte vill skaffa konton överallt. Det blev så väldigt mycket fokus på WordPress och Blogger. Även om jag förstår att det var mest praktiskt att fokusera på två exempel och göra ingående studier av dem.

 3. Monica2009-09-06 at 21:09Reply

  Blogg-guiden är helt superb!!! Pedagogisk och detaljerad, samtidigt som den inspirerar. Ingen helt lätt kombination, men du fixade det… :)
  Tycker en tidning nr 2 skall bygga vidare på första numret. Bra för oss nybörjare. Själv har jag ingen blogg idag men kanske startar en, thnx 2 U…

 4. The Blackjacker2009-09-06 at 17:18Reply

  Absolut i tidningsform!

  Det enkla är dock sagt skulle jag vilja påstå. Nu får du i så fall göra det mer åt probloggerhållet. Mer om sökmotoroptimering, länkbygge, affiliateinkomster osv.

  Du kan ju alltid låta framgångsrika bloggare skriva en egen spalt i tidningen. Det vore förmodligen också klokt att få med någon modebloggare på tåget för att nå den kretsen eftersom du i princip har hela marknaden och inte nödvändigtvis behöver nischa det som en ”utvecklad datortidning”.

  Du kan ju också ha med lite vad som händer i bloggvärlden. under perioden, lite siffror från knuff, ett och annat rykte, några riktigt bra inlägg från intressant.se och kanske twinglys ranking

 5. frogart2009-09-06 at 16:18Reply

  Absolut det bästa jag läst om hur man bloggar…bra förklaringar och exempel som du lagt upp i tdningen/magazinet.

  har läst den från pärm till pärm och vågat mej på en ny blogg. ska hålla den i lagom stort format denna gången så jag hinner med att underhålla den.

 6. phat^trance2009-09-06 at 12:18Reply

  jävligt cool tidning måste jag säga!

 7. Ralf2009-09-06 at 11:16Reply

  Skulle vara bra med en renodlad nr 2 !

  Men nu vart jag lite besviken , trodde det var en tidning som skulle komma ut varje månad eller något liknande , så för min del då får jag hoppas på att det då blir en renodlad Nr 2 !

  Kör hårt !!!

 8. Kim2009-09-06 at 10:58Reply

  Kan man köpa den i vilken tidningsbutik som helst alltså? Jag fick för mig att man endast kunde prenumerera på den :)

  • TkJ2009-09-06 at 11:34Reply

   Kim: Jadå, den står ute via Tidsam överallt. :) Men det blir billigare att köpa direkt från förlaget.

 9. Thomas2009-09-06 at 10:28Reply

  Personligen skulle jag se en renodlad del 2 tidning. Om du nu på något sätt kan erbjuda den första (till de som inte köpt den redan) i evighet. Har inte stor koll på hur det dära fungerar riktigt. Förväntar mig mycket av del 2 och avancerade tips och den borde ju komma snart ;).

Skriv gärna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande teknikbloggar. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing
”Advanced

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

Inleed från 19 kr/mån! Webbhotell med bl a 2 GB lagring, 50 GB trafik, obegränsat antal domäner - samt ordentligt backup-system!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.