TkJ. se – En av Sveriges ledande teknikbloggar!

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Radannonser

PrivateVPN
REA: Surfa SÄKERT med PrivateVPN!
En av världens STÖRSTA och SNABBASTE VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning. Säkra dina lösenord på publika WiFi. NU HÖG TkJ-RABATT!
Testa - pengarna tillbaka om inte nöjd >>

PureVPN Världens snabbaste VPN! Passar för dig som laddar ner mycket. Skydda dig på öppna WiFi, använd BitTorrent anonymt, titta på amerikanska Netflix, kryptera all din trafik och göm ditt IP-nummer! Testa idag - pengarna tillbaka inom 31 dagar!

NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Superenkel att använda, för både Mac och PC och smartphones.
Börja surfa säkert! >>

VILFO - Router med VPN! Med routern Vilfo går all din trafik via VPN - supersmidigt, skydda dig automatiskt på alla datorer, surfplattor och smartphones! Undvik geoblockering på alla enheter - Netflix USA via Google Chromecast!
Läs mer om Vilfo...

KÖP NYA BATTERIER! Alla former av batterier, BILLIGT! Vanliga, till datorer och mobiler, verktyg och andra prylar.

Vill du annonsera här?
Läs mer här!

Annons

Feedburner

TkJ RSS

Filmsajter

Dreamfilm strömmar gratis film direkt i webbläsaren

Skribent:

Respons: 9 kommentarer

Dreamfilm, se gratis film på nätetDreamfilm är jämte Swefilmer den mest populära svenska sajten för att titta på gratis film. På sajten hittar du mängder av filmer och TV-serier inom olika kategorier, som du kan strömma och se direkt i din webbläsare. Dreamfilm huserar precis som Swefilmer i en legal gråzon – det är lagligt att använda tjänsten, även om det förmodligen inte ses som moraliskt rätt.

För ett tag sedan lades Dreamfilm ner, efter hot från filmindustrin, men en ny sajt med samma namn fast tillsammans med suffixet HD dök upp strax därefter. Nya Dreamfilm har en renare design, ett lättanvänt gränssnitt och inte speciellt många annonser. Däremot döljer sajten en del tvivelaktiga annonser så du bör veta hur du ser filmer utan att råka klicka upp reklam.

Uppdatering 27 april 2017: Nu blir det olagligt att strömma piratfilmer!

Dreamfilm har jämfört med Swefilmer inte speciellt många annonser. Swefilmer har ett större utbud av filmer och TV-serier, men å andra sidan kryllar det av mer eller mindre skumma annonser och popup-reklam. Även Dreamfilm har en hel del popup-reklam och skumma annonser, men lär du dig ducka för dem är det inget problem.

Skydda dig mot farliga annonser! På sajter i gråzonen av Internet dyker det med jämna mellanrum upp annonser som kan vara direkt skadliga. Det vanligaste sättet att infektera din dator med trojaner är idag via webbsidor – det räcker att besöka en sida, du behöver inte ens klicka på något. Så skydda dig och din dator! Skaffa ett bra svenskt säkerhetspaket så stoppas hotet innan det är försent.

Till att börja med öppnas det popup-reklam nästan oavsett var du klickar någonstans. Så var beredd med snabbkommandot Ctrl+[W] för att snabbt stänga ner det nya fönstret i din webbläsare. De flesta nya webbläsare har inbyggt stöd mot popup-reklam men det tar inte alltid dessa fönster.

Ful reklam lurar besökare till klick

Vidare finns det en rätt ful reklam som består av knappar med texterna Ladda ner respektive Se nu. Dessa knappar har samma design som resten av sajten, men de ingår inte i tjänsten utan leder till en reklamsida där du ombeds registrera dig för att se filmer.

Dreamfilm, reklam som lurar
image-23596

Dreamfilm erbjuder gratis film men det får du inte ta del av om du klickar på de här knapparna – eftersom de är reklamlänkar.

Det verkar vara många användare som har missuppfattat det här och trott att reklamsidan tillhör Dreamfilm. De har registrerat sig och uppgivit sina kreditkortsnummer, och blivit av med pengar. Dreamfilm har fått lägga upp en text som förklarar att det inte är de som ligger bakom sidan utan att det är reklam. Dreamfilm själva ber dig inte uppge kreditkortsnummer, eftersom det är en gratistjänst.

När du vill se en film, se till att du klickar på filmens omslagsbild och inte länkarna. Då kommer du till filmen eller TV-seriens sida hos Dreamfilm där du kan börja titta. Filmer visas direkt i en ruta med hjälp av Flash. Om du ska se en TV-serie får du istället upp en lista över alla avsnitten, som du klicka upp.

I uppspelaren ska du vara noga med att klicka direkt på ikonerna. Missar du och klickar någon annanstans i uppspelaren kommer nya popup-fönster att öppnas.

Dreamfilms kvalitet, Chromecast och lagligt?

De flesta filmer hos Dreamfilm är i upplösningen 360p, så det går knappast att jämföra med Full HD hos kommersiella tjänster som Netflix, HBO och Headweb. Men å andra sidan är det gratis. Filmerna är textade på svenska.

Om du har en Google Chromecast, kan du strömma film till den. Klicka bara igång din Chromecast via ikonen i Chrome, och när du gjort det dyker filmfilen upp i popup-menyn för spelaren. När du klickar på filen börjar den strömmas till din TV via Chromecast.

Så är det lagligt att använda Dreamfilm? Ja, det är det. Eftersom filmerna strömmas via en vanlig Flash-spelare så är det inte olagligt att som besökare titta. Du kan inte hållas ansvarig för huruvida sajter som strömmar video har rättigheterna att visa dem.

Tipsa gärna dina vänner om Dreamfilm!

 

Läs också om att titta på film gratis via Swefilmer.

Letar du efter filmer i högre upplösning, 720p eller Full HD, samt ett brett utbud av barnfilmer, besök Sweflix.

Länkguiden: Filmsajter

Dreamfilm

 • Kategori: Filmsajter
 • Utgivare: Dreamfilm
 • Publicerad: 2015-06-17
 • Antal besök: 13406
 • Testat av:
 • Besök: dreamfilmhd.sh/

Gillade du artikeln? ⇨ Bjud på kaffe – swisha 25 kr till 0703321680!

ANONYM PÅ NÄTET: Gör dig ospårbar!

Erbjudande: Säker & anonym online!
Göm ditt IP-nummer! Titta på film och som är spärrade för exempelvis USA! Skydda dig på öppna WiFi på publika platser! Skaffa PrivateVPN, en riktigt bra VPN-tjänst.

Erbjudande för TkJ: 56% rabatt och 5 månader gratis!
Läs mer om erbjudandet!

 

9 kommentarer

 1. abdul basit2018-02-15 at 10:09Reply

  dreamfilm.ch

 2. Ellen2017-02-21 at 16:53Reply

  är set någon som vet mil adressen till dreamfilm eller hur jag kan komma i kontakt med de angående fler säsonger på en tv serie. För det står på dreamfilm att man kan gå in på ”send massage” men det fungera inte för mig.

 3. Se På Movie Utan Net – download-film.ga2016-12-13 at 10:57Reply

  […] Dreamfilm bättre än swefilmer, gratis film tkj.Se. Dreamfilm ersätter swefilmer som den största svenska sajten med gratis film på nätet. Här hittar du många gratis filmer med svensk text. […]

 4. Se Film På Dreamfilm – download-film.ga2016-12-12 at 03:18Reply

  […] Dreamfilm bättre än swefilmer, gratis film tkj.Se. Dreamfilm ersätter swefilmer som den största svenska sajten med gratis film på nätet. Här hittar du många gratis filmer med svensk text. […]

 5. Vanny2016-12-02 at 08:39Reply

  Om detta låter bra för dig & Intresserad
  Titta nu …. !!!

  https://nordisk-locker71.blogspot.co.id/

 6. Sri Suratmi2016-11-07 at 20:11Reply

  Om detta låter bra för dig & Intresserad
  Titta nu …. !!! Streaming Online HD Movie:
  ☛ ☛ ☛ http://bit.ly/2eA9W4k ☛ ☛ ☛
  Glad och ha kul att titta på gratis

 7. Assia Rafik2016-11-06 at 18:24Reply

  Du får nog revidera din text om denna bedrövliga sida. Finns
  http://www.dreamfilmhd.me/

 8. r_o_n2015-08-12 at 17:48Reply

  Du får nog revidera din text om denna bedrövliga sida. Finns inget annat alternativ för uppspelning än just denna reklam på två ställen. Finns där en möjlighet att se den film man valt öht?
  http://www.dreamfilmhd.org/

Skriv gärna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande teknikbloggar. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing
”Advanced

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

Inleed från 19 kr/mån! Webbhotell med bl a 2 GB lagring, 50 GB trafik, obegränsat antal domäner - samt ordentligt backup-system!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.