TkJ.se – Teknik, antivirus & säkerhet, Windows och datorer

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Bjud på en kaffe!

Topplista appar

Radannonser

Surfa SÄKERT: PrivateVPN! En av världens största och snabbaste VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning.

PureVPN Väldigt stor VPN-tjänst, världens snabbaste VPN-tjänst! Passar för dig som laddar ner mycket.

NordVPN Populär VPN-tjänst som rekommenderas av många!

OVPN - svensk säkerhet! OVPN är en svensk VPN-tjänst med hög kvalitet - rekommenderas!

KÖP NYA BATTERIER! Alla former av batterier, BILLIGT! Vanliga, till datorer och mobiler, verktyg och andra prylar.

Hitta RÄTT banklån! Behöver du låna pengar, använd Lendo för att hitta den bank med bäst villkor för just dig!

Vill du annonsera här?
Läs mer här!

Annons

Feedburner

TkJ RSS

uTorrent: Ladda ner svensk uTorrent gratis

Skribent:
Publicerad: , 02:36
Uppdaterad: 2018-04-18, 01:44
Respons: 69 kommentarer

Ladda ner uTorrent på svenska gratisuTorrent har länge varit min favorit bland Bittorrent-klienter för att ladda ner torrenter. Skälet är enkelt. Programmet är blixtsnabbt och pyttelitet. Dessutom är det enkelt att använda och har mängder av inställningar att justera. uTorrent är gratis och innehåller inga spyware eller liknande.

Läs min Guide till hur du kommer igång och använder uTorrent

Uppdatering: Ny version av uTorrent för Windows och OS X!

uTorrent har en svensk översättning som du installerar genom att ladda ner Language Pack och spara filen du får hem i samma mapp som programmet uTorrent ligger – vanligtvis c:\program\utorrent\.

Därefter är det bara att välja Options -> Preferences -> General -> Language -> Swedish. Du kommer att behöva starta om programmet innan svenska översättningen aktiveras. I senare versioner av uTorrent sätts språket automatiskt till svenska, om du har ett svenskt Windows.

SLOW-PCfighter är ett lättanvänt och effektivt program för att göra din dator snabbare. SLOW-PCfighter fixar många problem och är ett bra alternativ för alla som inte vill pilla med systeminställningar. SLOW-PCfighter är på svenska och kostar 140 kronor. Testa det gratis genom att klicka på Gratis scanning på sajten.

Snabbare uTorrent

För att optimera hastigheten, välj Inställningar -> Inställningsguide och välj vilken uppkoppling du har. Här kan du även läsa mer och testa om du har konfigurerat någon öppen port i din router. Det behövs inte men det kan öka prestandan på att ladda ner torrents. Läs mer om att få ett snabbare uTorrent.

Inställningsguiden i uTorrent hjälper dig att få snabbare hastighet för att ladda ner

Genom att använda Inställningsguiden i uTorrent kan du automatiskt konfigurera programmet för att få snabbast hastighet vid nedladdning av filer,

Ladda ner uTorrent

Är du osäker på huruvida du kör aktuell version, välj menyn Hjälp -> Sök efter uppdateringar. Då kommer uTorrent automatiskt att ladda ner och installera en ny version, om en sådan finns. Notera att dina nerladdningar inte kommer att försvinna om du uppdaterar. De kommer bara att pausas under tiden programmet installerar om sig, och därefter fortsätter de. Uppdateringen är väldigt enkel och sker automatiskt.

Komplett brännarprogram? Om du vill ha ett komplett verktyg för att bränna CD/DVD/Bluray-skivor, skapa film- och musikskivor, bränna säkerhetskopior på dina digitalfoton och andra viktiga filer, och mycket mycket mer – då ska du ta en titt på Roxio Creator. Det är ett av marknadens mest populära och heltäckande programvaror för bränning! Läs mer här.

OBS! Glöm inte antivirus!

När du laddar ner via BitTorrent ska du ha ett antivirus som kontrollerar filerna. Det finns tyvärr väldigt mycket bråte bland torrentfiler. Här kommer en prisjämförelse över de mest populära säkerhetspaketen:

Gillade du artikeln? Här kan du visa ditt stöd!

ANONYM PÅ NÄTET: Gör dig ospårbar!

Erbjudande: Säker & anonym online!
Göm ditt IP-nummer! Titta på film och som är spärrade för exempelvis USA! Skydda dig på öppna WiFi på publika platser! Skaffa PrivateVPN, en riktigt bra VPN-tjänst.

Erbjudande för TkJ: 56% rabatt och 5 månader gratis!
Läs mer om erbjudandet!

 

69 kommentarer

 1. alex2012-07-20 at 19:22Reply

  hej. jag har utorrent men när jag ska ladda ner något så kommer det inte dit utan det kommer upp en annan liten ruta istället. Det står inget speciellt i rutan som avslöjar vilket program det är eller så..Hur gör jag för att det ska gå via utorrent istället?

 2. barbro2012-03-23 at 09:31Reply

  Tack för svar! Då vet jag att det faktiskt är olagligt. Har blivit osäker eftersom det verkar så vanligt att man laddar ned filmer och människor är ju öppna med det bl a på den här sajten. Man finner ju dessutom gott om info om att man kan ladda ner filmer, ladda ned uTorrent mm för att sedan kan ladda ner annat. Och då står det ju ”ladda ned musik, filmer mm”. Så jag har faktiskt trott att det nog är lagligt på den här nivån. Det var bra faktiskt att jag fick veta att det är olagligt. Kanske verkar korkat att jag missat det med tanker på PIRATE-BAY rättegången mm men i så fall verkar jag vara i gott sällskap. Det är ju bara att läsa alla frågor folk har på den här sajten som handlar om nedladdning av film t ex.
  Hälsn Barbro

 3. TkJ2012-03-22 at 22:23Reply

  barbro: Eftersom det är olagligt att ladda ner film kan jag inte hjälpa dig.

 4. barbro2012-03-22 at 21:35Reply

  Hej igen
  På den här sidan skriver ju folk om sina problem med nedladdning mm. Vid något tillfälle svarar Tkj. Men dom frågor som inte besvaras, kan man över huvud få svar på dom någonstans ifrån? Det är inte många som har skrivit 2012. Läses den av någon som kan svara, typ Tkj?
  Babro igen

 5. barbro2012-03-22 at 17:39Reply

  Hej
  Jag har lagt ner åtskilliga timmar på att försöka ladda ner utorrent. Har lyckats ladda ner ett par filmer men sedan några dagar senare går det ej. Jag får besked att ”det går inte att hitta sökvägar…” Den börjar att ladda ned någon procent men sedan är det stopp. Jag har försökt med allt känns det som. Avinstallerat allt och börjat om flera gånger. Men det har ju lyckats härom dagen. Varför inte nu? Vad ska jag göra?
  Behöver filmer i mitt ”benbrytarläge” flera veckor framåt.

 6. therese2012-03-21 at 17:46Reply

  Hej ! jag fattar inte jag kan absolut inte ladda ner någoting längre! Förut gick det hur bra som helst och nu är det totalt stopp. Men mina kompisar kan ladda ner filmer fortfarande fast dom har haft det innan mig. Kan jag göra något åt saken för det första ? Finns det någon annan nedladdnigs program jag kan skaffa istället för uTorrent om den inte funkar ? MVH Therese

 7. Anders2012-02-19 at 22:58Reply

  Hej kan man inte ha uTorrent på sin iPad??

  • TkJ2012-02-20 at 09:49Reply

   Anders: Nej, tyvärr.

Skriv gärna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande sajter om datorer och Internet. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing

Följ oss på Facebook

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

Inleed från 19 kr/mån! Webbhotell med bl a 2 GB lagring, 50 GB trafik, obegränsat antal domäner - samt ordentligt backup-system!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.