TkJ. se – En av Sveriges ledande teknikbloggar!

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Radannonser

PrivateVPN
REA: Surfa SÄKERT med PrivateVPN!
En av världens STÖRSTA och SNABBASTE VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning. Säkra dina lösenord på publika WiFi. NU HÖG TkJ-RABATT!
Testa - pengarna tillbaka om inte nöjd >>

PureVPN Världens snabbaste VPN! Passar för dig som laddar ner mycket. Skydda dig på öppna WiFi, använd BitTorrent anonymt, titta på amerikanska Netflix, kryptera all din trafik och göm ditt IP-nummer! Testa idag - pengarna tillbaka inom 31 dagar!

NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Superenkel att använda, för både Mac och PC och smartphones.
Börja surfa säkert! >>

CyberGhost VPN Över 3000 servrar världen över, upp till 7 enheter och funkar på alla plattformar! Testa idag!

VILFO - Router med VPN! Med routern Vilfo går all din trafik via VPN - supersmidigt, skydda dig automatiskt på alla datorer, surfplattor och smartphones! Undvik geoblockering på alla enheter - Netflix USA via Google Chromecast!
Läs mer om Vilfo...

KÖP NYA BATTERIER! Alla former av batterier, BILLIGT! Vanliga, till datorer och mobiler, verktyg och andra prylar.

Vill du annonsera här?
Läs mer här!

Annons

Feedburner

TkJ RSS

uTorrent: Ladda ner svensk uTorrent gratis

Skribent:
Publicerad: , 02:36
Uppdaterad: 2018-04-18, 01:44
Respons: 69 kommentarer

Ladda ner uTorrent på svenska gratisuTorrent har länge varit min favorit bland Bittorrent-klienter för att ladda ner torrenter. Skälet är enkelt. Programmet är blixtsnabbt och pyttelitet. Dessutom är det enkelt att använda och har mängder av inställningar att justera. uTorrent är gratis och innehåller inga spyware eller liknande.

Läs min Guide till hur du kommer igång och använder uTorrent

Uppdatering: Ny version av uTorrent för Windows och OS X!

uTorrent har en svensk översättning som du installerar genom att ladda ner Language Pack och spara filen du får hem i samma mapp som programmet uTorrent ligger – vanligtvis c:\program\utorrent\.

Därefter är det bara att välja Options -> Preferences -> General -> Language -> Swedish. Du kommer att behöva starta om programmet innan svenska översättningen aktiveras. I senare versioner av uTorrent sätts språket automatiskt till svenska, om du har ett svenskt Windows.

SLOW-PCfighter är ett lättanvänt och effektivt program för att göra din dator snabbare. SLOW-PCfighter fixar många problem och är ett bra alternativ för alla som inte vill pilla med systeminställningar. SLOW-PCfighter är på svenska och kostar 140 kronor. Testa det gratis genom att klicka på Gratis scanning på sajten.

Snabbare uTorrent

För att optimera hastigheten, välj Inställningar -> Inställningsguide och välj vilken uppkoppling du har. Här kan du även läsa mer och testa om du har konfigurerat någon öppen port i din router. Det behövs inte men det kan öka prestandan på att ladda ner torrents. Läs mer om att få ett snabbare uTorrent.

Inställningsguiden i uTorrent hjälper dig att få snabbare hastighet för att ladda ner

Genom att använda Inställningsguiden i uTorrent kan du automatiskt konfigurera programmet för att få snabbast hastighet vid nedladdning av filer,

Ladda ner uTorrent

Är du osäker på huruvida du kör aktuell version, välj menyn Hjälp -> Sök efter uppdateringar. Då kommer uTorrent automatiskt att ladda ner och installera en ny version, om en sådan finns. Notera att dina nerladdningar inte kommer att försvinna om du uppdaterar. De kommer bara att pausas under tiden programmet installerar om sig, och därefter fortsätter de. Uppdateringen är väldigt enkel och sker automatiskt.

Komplett brännarprogram? Om du vill ha ett komplett verktyg för att bränna CD/DVD/Bluray-skivor, skapa film- och musikskivor, bränna säkerhetskopior på dina digitalfoton och andra viktiga filer, och mycket mycket mer – då ska du ta en titt på Roxio Creator. Det är ett av marknadens mest populära och heltäckande programvaror för bränning! Läs mer här.

OBS! Glöm inte antivirus!

När du laddar ner via BitTorrent ska du ha ett antivirus som kontrollerar filerna. Det finns tyvärr väldigt mycket bråte bland torrentfiler. Här kommer en prisjämförelse över de mest populära säkerhetspaketen:

Gillade du artikeln? ⇨ Dela gärna på Facebook & Twitter!

ANONYM PÅ NÄTET: Gör dig ospårbar!

Erbjudande: Säker & anonym online!
Göm ditt IP-nummer! Titta på film och som är spärrade för exempelvis USA! Skydda dig på öppna WiFi på publika platser! Skaffa PrivateVPN, en riktigt bra VPN-tjänst.

Erbjudande för TkJ: 56% rabatt och 5 månader gratis!
Läs mer om erbjudandet!

Kommentarer

69 kommentarer

 1. alex2012-07-20 at 19:22Reply

  hej. jag har utorrent men när jag ska ladda ner något så kommer det inte dit utan det kommer upp en annan liten ruta istället. Det står inget speciellt i rutan som avslöjar vilket program det är eller så..Hur gör jag för att det ska gå via utorrent istället?

 2. barbro2012-03-23 at 09:31Reply

  Tack för svar! Då vet jag att det faktiskt är olagligt. Har blivit osäker eftersom det verkar så vanligt att man laddar ned filmer och människor är ju öppna med det bl a på den här sajten. Man finner ju dessutom gott om info om att man kan ladda ner filmer, ladda ned uTorrent mm för att sedan kan ladda ner annat. Och då står det ju ”ladda ned musik, filmer mm”. Så jag har faktiskt trott att det nog är lagligt på den här nivån. Det var bra faktiskt att jag fick veta att det är olagligt. Kanske verkar korkat att jag missat det med tanker på PIRATE-BAY rättegången mm men i så fall verkar jag vara i gott sällskap. Det är ju bara att läsa alla frågor folk har på den här sajten som handlar om nedladdning av film t ex.
  Hälsn Barbro

 3. TkJ2012-03-22 at 22:23Reply

  barbro: Eftersom det är olagligt att ladda ner film kan jag inte hjälpa dig.

 4. barbro2012-03-22 at 21:35Reply

  Hej igen
  På den här sidan skriver ju folk om sina problem med nedladdning mm. Vid något tillfälle svarar Tkj. Men dom frågor som inte besvaras, kan man över huvud få svar på dom någonstans ifrån? Det är inte många som har skrivit 2012. Läses den av någon som kan svara, typ Tkj?
  Babro igen

 5. barbro2012-03-22 at 17:39Reply

  Hej
  Jag har lagt ner åtskilliga timmar på att försöka ladda ner utorrent. Har lyckats ladda ner ett par filmer men sedan några dagar senare går det ej. Jag får besked att ”det går inte att hitta sökvägar…” Den börjar att ladda ned någon procent men sedan är det stopp. Jag har försökt med allt känns det som. Avinstallerat allt och börjat om flera gånger. Men det har ju lyckats härom dagen. Varför inte nu? Vad ska jag göra?
  Behöver filmer i mitt ”benbrytarläge” flera veckor framåt.

 6. therese2012-03-21 at 17:46Reply

  Hej ! jag fattar inte jag kan absolut inte ladda ner någoting längre! Förut gick det hur bra som helst och nu är det totalt stopp. Men mina kompisar kan ladda ner filmer fortfarande fast dom har haft det innan mig. Kan jag göra något åt saken för det första ? Finns det någon annan nedladdnigs program jag kan skaffa istället för uTorrent om den inte funkar ? MVH Therese

 7. Anders2012-02-19 at 22:58Reply

  Hej kan man inte ha uTorrent på sin iPad??

  • TkJ2012-02-20 at 09:49Reply

   Anders: Nej, tyvärr.

 8. Dator Reparation2012-01-02 at 16:57Reply

  Jag gick på utorrent och tryckte på download……

  //Daniel

 9. sara2011-12-18 at 14:30Reply

  hej jag vill kunna ladda ner din här sidan.

 10. Gizzy2011-06-02 at 14:28Reply

  Är det virusfritt? Det stod att det kunde skada min dator..

 11. Frida2011-02-09 at 14:03Reply

  Hej!
  Jag har samma problem som många andra skrivit här innan. När jag laddar ner blir pilen först blå, men efter ett tag röd och filen blir aldrig nerladdad. Vad ska jag göra?

 12. Emely2010-11-22 at 14:35Reply

  Jag ska försöka ladda ner musik ifrån thepirate bay till min dator Windows 7. Men för ett tag sen så laddade jag ner en skräpig verision av Ares som inte alls funkar. Så nu när jag ska ladda ner ifrån pirate bay så hamnar de på ares.. hur får jag bort ares ifrån min dator och hur kan jag få det jag vill ladda ner på utorrent istället? tacksam om svar snarast. /0731410804

 13. lars jacobsson2010-10-30 at 10:35Reply

  Hej Tommy. Jag har använt mig av utorrent, bittorrent i många år men nu har jag fått problem om hur jag ska skriva i utorrent på sidan där man skriver ner var man vill ha nya torrents. Put new torrents in: put completed torrents in:m.m. Förut skrev jag bara nya i downloads.
  ore downloading: Färdiga torrents i : Completed.
  Kan du hjälpa mig med detta vore jag tacksam för nu hittar jag inte nedladdade torrents någonstans, mycket jobbigt, har aldrig förut haft dessa problem på varken windows xp eller som nu på vista home premium sp2 64-bit. kan du maila mig om du vet vad jag ska skriva m.m. hälsningar Lasse/Horn tel: 0706725448

 14. Sandra2010-07-15 at 21:44Reply

  När jag försöker köra filen så står det att utorrent.exe inte är ett giltigt win32-program. vad gör jag?

 15. Nicklas Österbom2010-07-12 at 21:53Reply

  Hej.
  Jag använder u-torrent men blir helt galen när torrents flyttas upp och ner i fillistan.
  Går det att få dem att stanna på en plats alltid?

  Mvh Nicklas

 16. ACHEM2010-05-17 at 20:13Reply

  TJENA ALLA, JAG BARA UNDRAR DEN HÄR U TORRENT ÄR DEN GRATIS NÄR Mn laddar ned den på den här sidan behöver ett snabbt svar behöver ladda ned jim carrey yes man, åker imorn till libanan, ska fört så klart ladda ned till datorn sen till ipoden så det inte blir tråkigt i plANET………….. MEN SNÄLLA JE MIG NÅGON AVr så fort som möjligt.:)

 17. Sandra2010-04-16 at 11:13Reply

  Jag gick på utorrent och tryckte på download…och jag installerade den på min dator…så nu har jag 2ikoner på mitt skrivbord men jag får inte upp ngt…vad gör jag för fel =(

 18. Fredde2010-03-13 at 11:50Reply

  jag vet inte heller :O

 19. trög tjej2010-02-07 at 18:47Reply

  när jag försöker köra filen så står det att utorrent.exe inte är ett giltigt win32-program. vad gör jag?

 20. Anna2010-01-24 at 01:00Reply

  Tack för tipset o en enkel nerladdning :) Funkade först inte men sedan när jag inte valde ”ask.se” elr något sånt så funkar allt fint nu, filmerna jag laddat hem tuggar på! :)

 21. Bebbe :')2009-11-29 at 18:38Reply

  Asså, hej! Jag är jävligt trög, men är det farligt att ladda ner på det här programmet eller? En kompis till mig sa, att han har laddat ner över 120 filmer, och polisen har inte besökt honom än. Så farligt kan det väl inte vara? :p

 22. Världshistoriens bästa politiska filmer (Skåne) « Röda Lund2009-11-03 at 17:26Reply

  […] Samtliga filmer som vi tipsar om går att ladda ner om man klickar på titeln, och om man har ett nedladdningsprogram. Detta uppmanar vi så klart inte, eftersom det är olagligt. Men filmerna går i de flesta fall […]

 23. O12009-10-25 at 16:48Reply

  Så fort jag sätter igång Utorrent så slutar det att svara varför???

 24. en besviken tjej2009-09-07 at 10:59Reply

  hej hej, utorrent funkar inte på min data :(((((((((((((((((((((((((((((
  VARFÖR INTE?!
  nån som vet vrf de inte funkar, ?

  • custom2013-09-11 at 19:12Reply

   en besviken tjej: skriv ditt nummer så hjälper jag dig :)

 25. need for speed2009-06-09 at 13:36Reply

  Tack för utorrent den var fet bra

 26. nils gustafson2009-05-08 at 14:01Reply

  Hej !
  Finns u Torrent på svenska?
  Försöker ladda ner Language pack, men,men.
  Finns inte på Svenska
  vänligen
  nisse.g

 27. Therese2009-03-29 at 00:39Reply

  Hej tack för din sida de hjälpte mig mycket när jag skulle få ordning på torrent=) Men jag undrar en sak som du kanske har svar på vet du när de är färdig laddat övehuvudtaget? när lagen trädder in menar jag.??

 28. jonas hassan2009-03-23 at 08:00Reply

  Började med att ladda hem språkgrejen till utorrent mappen, funkar inte, kommer inte upp några nya alternativ och jag har startat om programmet och datorn.
  Sen är det så att jag har en sån där förbaskad telia dosa som internetuppkoppling, du vet ”surfa vart du vill”. Ingenting funkar av allt jag försökt, varit på portforwarding och laddade deras program men det handlar bara om router, det jag har är väl ingen sådan?
  Håller helt seriöst på att förlora förståndet.
  Jag laddar praktiskt taget aldrig ner (sammanlagt alla torrents) snabbare än 12 kb/s och jag laddar inte ner obskyra grejer utan seedare, har självklart försökt alla sidor(däribland demonoid) och alla slags filer, nysläppta med massa seedare och tex talböcker med få seedare(inte för att jag tror det skulle gå snabbare), men hastigheten förblir vidrig….

 29. Kent Berglund2009-03-13 at 11:04Reply

  när jag sla ladda ner en Torrent får jag frågan om jag vill söka online efter ett program att öppna den med. Det har funkat tidigare så jag verkar sakna det programmet nu. Är det någon som kan säga mig vad jag ska söka för program??

 30. Joakim2009-02-24 at 16:16Reply

  Hallå ja! läget. jag kan inte ladda ner utorrent skit fattigt.!!!!!!!!!!:D

 31. TriggeR2009-02-20 at 16:41Reply

  Tjeena, vad ska jag öppna det med?

 32. niklas2009-02-13 at 22:32Reply

  Hur laddar jag ner uTorrent?

 33. A rocha v2009-02-06 at 16:12Reply

  jag vill se gamla brotnings matcher

 34. Johanna2009-02-02 at 18:08Reply

  Vad gör jag om det står “Unable to load “untorrent-3.Ing”:Invalid torrent file! ” när ja försöker ladda ner language pack?!

 35. Angelica2009-01-25 at 15:59Reply

  Hur jag en gör så ändras det inte till svenska.

 36. Bing i Skåne2009-01-23 at 09:18Reply

  Till börja tack för en intressant och lärorik sida. Har ett litet problem har en datormed Linux på och skulle gärna vilja installera uTorrent men det står bara Windows och Mac antar det inte går använda på min Linux dator finns det något knep få det fungera?
  Tacksam för svar är
  Skåne Bing

 37. Christer Nilsson2009-01-20 at 18:12Reply

  Hej!
  Var hittar jag Language Pack på svenska- så jag kan ladda ner den?

 38. sonny2009-01-12 at 00:40Reply

  vart hittar jag svensk Language Pack

 39. sonny2009-01-12 at 00:20Reply

  vart kan jag hämta svensk utorrent Language

 40. Gerthie2009-01-11 at 19:02Reply

  Har laddat ner utorrent 1,81. År det den senaste versionen ?
  Det går inte att ladda ner language pack, det kommer upp ett medd. att det inte finns på mitt språk (svenska) och att Windows inte känner igen filen. Någon skrev här att man får den på svenska med den senaste versionen. om det är den jag har så stämmer inte det

 41. Roger Axelsson2008-12-20 at 01:20Reply

  Var och när får jag svar på mina frågor

 42. sukram2008-12-19 at 17:34Reply

  vilket pogram skall jag öppna ytorrent med?

 43. TkJ2008-12-19 at 09:17Reply

  Roger: Det går inte. BitTorrent arbetar på ett helt annat sätt; du tankar ju från flera andra användare och inte från en server.

 44. Roger Axelsson2008-12-19 at 06:36Reply

  Fråga.
  Hur får jag Utorrent att arbeta ihop med downloade Manager?
  En ny okunnighets fråga!
  Hur får jag ett High Speed Program att arbeta ihop med Utorrent?
  Vänligen
  Roger.

 45. Amy2008-12-14 at 10:44Reply

  Hej!
  Jag hittar inte vart man trycker för att ladda ner…Var trycker man?

 46. frogart2008-12-10 at 18:29Reply

  uTorrent är den bästa bitTorrent som bara finns:)
  har haft den lääänge och den har bara fungerat och fungerat….

  nu får du den på svenska automatiskt Lars så ta ner den senaste uTorrenten…

 47. Mona2008-11-28 at 22:05Reply

  asså…vart är länken där jag laddar ner?
  pözz!

 48. patricia2008-11-23 at 13:08Reply

  Sen när man ha tryckt på Ladda ner utorrent var trycker man sen.. ! :S

 49. TkJ2008-11-22 at 15:40Reply

  Patricia: Du klickar på länken ”Ladda ner uTorrent”.

 50. Patricia2008-11-22 at 14:17Reply

  var hittar man var man skall ladda ner????

 51. Stina2008-11-15 at 18:34Reply

  Så där tänkte jag först också INNAN jag läste vidare där det står:
  ”To install the langpack, simply copy the file (utorrent.lng) into directory with the µTorrent executable, then restart the client. It will install the langpack automatically.”

  Det vill säga, kopiera filen som heter som det står ovan, spara ner den i samma mapp där uTorrent ligger installerat i Utforskaren. (Oftast C:\Program Files\uTorrent).
  Där ligger det en uTorrent.exe-fil så det är bara att spara ner utorrent.lng-filen där och starta om uTorrentprogrammet – för det har du förstås öppet ; )

  Nu när du öppnar uTorrent igen ska det vara på svenska : )

  Lycka till!

 52. Lars Lindquist2008-11-07 at 10:09Reply

  Hej!

  Jag försöker ladda ner Utorrent och lära mig detta.
  Men kan inte få den svenska versionen.
  Jag har laddat ner Language Pack och flyttat den till C:\program\utorrent där exe-filen ligger. Windows säger först att jag måste ha administrationsbehörighet (vilket jag har) och flyttar sedan över .lng-filen.
  Men programmet utorrent reagerar inte och visar alltså inte upp annat under General än den engelska versionen!
  Kan Du ge mig något tips?

 53. Linn2008-10-23 at 14:04Reply

  vet du om det funkar om man har linux?

 54. ida2008-10-21 at 15:11Reply

  Hej! Tack så mkt för en riktigt bra sida, den var till mkt hjälp :) Men jag skulle ladda ner LanguagePack, och då funkar det inte. Så jag töck på sök, och då stod det ”This file in your language is not yet available”
  Varför? >.<

 55. Evelina2008-10-09 at 21:31Reply

  Hejsan ! Jag hade redan Utorrent på min dator så jag började använda det men så fort jag ladda ner något så blev det rött! Så jag tog bort det programmet och laddade ner BitTorrent men då måste man tydligen ställa in så att man kan börja anvånda det ?

 56. Tönten Åsork2008-10-09 at 21:27Reply

  hEJ! jAG ÄR EN SJUK PERSON !

 57. johan schmidt2008-09-22 at 17:04Reply

  Hej!

  Jag laddade ner den senaste versionen av uTorrent men sedan dessa kan jag inte ladda ner något. Nerladdningspilen blir först blå men slår efter några sekunder om till rött. Jag har laddat uTorrent på nytt flera gånger men det hjälper inte. Och det hjälpte inte heller att ta ner en gammal version. Det verkar vara totalstopp. Är det någon inställningsdetalj som jag missat?

  Mvh
  Johan S

 58. cecilia2008-09-22 at 10:10Reply

  laddade hem utorrent. men fattade inte vart jag skulle få languagepack ifrån?

 59. joccjo2008-08-24 at 16:29Reply

  asså!

 60. kenneth broberg2008-08-20 at 16:40Reply

  fett najs

 61. Sebastian2008-07-28 at 23:58Reply

  Jag gör allt så men hur ska jag spara filen ?
  jag tror jag gör rätt men det kommer upp ett fönster där det står ”Unable to load ”untorrent-3.Ing”:Invalid torrent file! ” PÅ dett ungefär,Vad ska jag göra ?

 62. Petra2008-07-22 at 21:17Reply

  har laddat hem utorrent på tre datorer o alltid haft den här uppe när jag gör det, det är king!

 63. becks2008-07-20 at 18:40Reply

  Bra hjälp, man litar mer på en sådan här sida en någon konstig sida med massa skumma tecken, siffror och andra skumma grejer som kan stå på oläsliga ”språk” xD

 64. TkJ2008-06-25 at 11:07Reply

  ERm: Klicka på länken Ladda ner uTorrent… :)

 65. ERm.....2008-06-25 at 02:30Reply

  erm…… vart laddar jag ner?

 66. Yvonne2008-05-24 at 16:38Reply

  Tack för tipsen! :)

 67. ornella2008-05-19 at 18:10Reply

  ja vill se filmen mr beans semester

Skriv gärna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande teknikbloggar. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing
”Advanced

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

Inleed från 19 kr/mån! Webbhotell med bl a 2 GB lagring, 50 GB trafik, obegränsat antal domäner - samt ordentligt backup-system!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.