TkJ. se – En av Sveriges ledande teknikbloggar!

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Radannonser

PrivateVPN
REA: Surfa SÄKERT med PrivateVPN!
En av världens STÖRSTA och SNABBASTE VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning. Säkra dina lösenord på publika WiFi. NU HÖG TkJ-RABATT!
Testa - pengarna tillbaka om inte nöjd >>

PureVPN Världens snabbaste VPN! Passar för dig som laddar ner mycket. Skydda dig på öppna WiFi, använd BitTorrent anonymt, titta på amerikanska Netflix, kryptera all din trafik och göm ditt IP-nummer! Testa idag - pengarna tillbaka inom 31 dagar!

NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Superenkel att använda, för både Mac och PC och smartphones.
Börja surfa säkert! >>

CyberGhost VPN Över 3000 servrar världen över, upp till 7 enheter och funkar på alla plattformar! Testa idag!

VILFO - Router med VPN! Med routern Vilfo går all din trafik via VPN - supersmidigt, skydda dig automatiskt på alla datorer, surfplattor och smartphones! Undvik geoblockering på alla enheter - Netflix USA via Google Chromecast!
Läs mer om Vilfo...

KÖP NYA BATTERIER! Alla former av batterier, BILLIGT! Vanliga, till datorer och mobiler, verktyg och andra prylar.

Vill du annonsera här?
Läs mer här!

Annons

Feedburner

TkJ RSS

Instagram

Instagram: 11 artiklar med tips, appar och guider!

Skribent:
Publicerad: , 18:04
Respons: Skriv en kommentar!

Så får du fler följare på Instagram - och många fler tips!Instagram har blivit ett av de absolut mest populära sociala nätverket, med användare som sträcker sig genom hela åldersspannet. Tjänsten används framför allt i din smartphone och är ett socialt nätverk där du delar, gillar och kommenterar digitalfoton.

En av styrkorna som gjort Instagram så populärt är alla de filter som går att använda för att göra det mest tråkiga vardagsfoto intressant. Men hur gör du för att ta mer spännande foton, skaffa fler följare och använda Instagram på smartast sätt? Om det kan du läsa i den här guiden där du hittar 11 nyttiga artiklar om Instagram!

Varsågod, här kommer 11 av de mest populära artiklarna om Instagram på TkJ.se! Om du vill följa mig på Instagram kan du göra det via mitt konto tkjohansson.

Trevlig läsning!

Guider och tips för Instagram

11 smarta sätt att få fler följare på Instagram!

Instagram växer så det knakar. Idag har tjänsten 150 miljoner aktiva användare varje månad, som varje dag postar 55 miljoner bilder. Det kan jämföras med moderbolaget Facebook, där det varje dag postas 350 miljoner bilder. Men det råder ingen tvekan om att Instagrams siffror kommer att öka, medan Facebook förmodligen börjar närma sig taket.

Så bäddar du in Instagram-bilder på en webbsida

Instagram har lanserat en ny liten finess som gör att du kan bädda in en bild, eller ett videoklipp, på en valfri webbsida. Det här kan du använda om du till exempel har en blogg samtidigt som du är en aktiv Instagram-användare.

4 iOS-appar för snyggare digitalfoton på Instagram!

iPhone har blivit väldigt populär som digitalkamera, och det med all rätt eftersom kameran i iPhone är riktigt bra. Jag skrev nyligen om en amerikansk tidning som sparkat alla sina 28 anställda fotografer för att istället låta reportrar och journalister själva ta bilder med hjälp av iPhone.

De 100 mest populära hashtaggarna på Instagram

Vet du vilken som är den hetaste hashtaggen på Instagram? På sajten Websta.me finns en topplista över de 100 mest populära hashtaggarna på fototjänsten. Överst på listan finns #love, vilket onekligen får världen att inte verka så hopplöst dödsdömd som politiker och media vill få den att framstå som…

Expertens 5 tips om hur du lyckas med en Instagram-tävling

Instagram har fått ett enormt fotfäste bland användare, inte minst de yngre. Det finns en hel del som pekar på att yngre användare allt mer använder Instagram mer än Facebook.

Så får du fler följare på Instagram – 11 enkla tips!

Om du som använder Instagram tycker att det går trögt att samla ihop följare, finns det gott om tips för att öka antalet. I den här artikeln hittar du 11 smarta tips för att öka antalet andra instagrammare som följer dig och tittar på dina digitalfoton.

Skapa fotobok med retrostil av dina Instagram-bilder

Fototjänsten Photobox har dels lanserat en ny tjänst för att trycka dina digitalfoton i en fotobok med retrostil, och dels har man tagit fram en applikation för iPhone och iPad som låter dig hämta foton direkt från Instagram.

Falskt rykte om att Instagram ska nollställa allas konton

Just nu sprids ett falskt rykte – också kallat för hoax – på Instagram. Någon använder ett antal olika konton för att posta ett meddelande om att Instagram ska nollställa (reset) allas konton. För att du inte ska drabbas ska du posta vidare meddelandet med taggen #officialreset2k15.

Instagram Layout, deras egna rätt banala app för fotokollage

På Instagram är det populärt att posta kollage av foton, och det har Instagram själva tagit fasta på genom att lansera en egen app för just detta bruk. Applikationen Instagram Layout är fristående och används för att sätta ihop flera digitalfoton till en bild i form av ett fotokollage.

Tapastic ett socialt nätverk med mängder av serier

Enkelt förklarat skulle man kunna kalla Tapastic för ett Instagram för serietecknare. Tjänsten finns på webben men även som appar för iOS och Android, och här kan alla som sysslar med webbserier lägga upp sina verk och låta läsare ta del av dem, hitta nya, följa favoriter, kommentera och dela dem på andra nätverk.

3 nya filter i Instagram – samt stöd för emojis i hastaggar

Instagram har uppdaterat sin applikation för iOS och Android med tre nya filter, samt möjligheten att använda emojis i hashtaggar. De nya filterna är framtagna främst med för alla de foton som idag tas utomhus och i vårvädret. Det är rätt lättsamma filter som på ett ”subtilt” sätt gör bilderna ljusare och skarpare.

Gillade du artikeln? ⇨ Dela gärna på Facebook & Twitter!

Kommentarer

Skriv gärna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande teknikbloggar. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing
”Advanced

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

Inleed från 19 kr/mån! Webbhotell med bl a 2 GB lagring, 50 GB trafik, obegränsat antal domäner - samt ordentligt backup-system!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.