Två nya iPhone i år – iPhone 5S och iPhone 6? Nja… | TkJ.se

TkJ.se – Teknik, antivirus & säkerhet, Windows och datorer

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Annonser

Bank Norwegian Låna pengar snabbt! Privatlån mellan 5.000 och 500.000 kr till vad du vill!

Fello Mobilabonnemang Inga anslutningsavgifter eller öppningsavgifter och bäst av allt inga bindningstider. Välj surfnivå!

Storytel Gillar du ljudböcker så kommer du älska Storytel! Njut av tusentals bra ljudböcker och e-böcker direkt till din telefon, surfplatta eller dator.

Nextory Marknadens största utbud av ljudböcker & e-böcker!

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.

Feedburner

TkJ RSS

iOS

Två nya iPhone i år – iPhone 5S och iPhone 6? Nja…

iPhone 6 - fejkad bildAftonbladet har skrivit en nyhet om att man tror att Apple är på gång med två nya iPhones under 2013, baserat på ett rykte från en kinesiskt nyhetssajt (knappast en supertrolig källa).

Om ryktet stämmer kommer Apple att släppa inte bara en iPhone 5S utan även en iPhone 6 under årets lopp. Att Apple släpper en av dem (förmodligen 5S) lär bli verklighet men jag är ytterst tveksam till att Apple släpper två modeller under ett och samma år.

Aftonbladets prylexpert Peter Pettersson säger i artikeln att det inte är ”helt osannolikt” att Apple släpper två modeller av iPhone under årets gång:

– Att det kommer en ny Iphone i år är redan klart, men om det blir en 5s, en helt ny 6, eller både och är inte klart. Apples vd Tim Cook sa i samband med kvartalsresultatet att man inte drar sig för att kannibalisera på sig själva, de tänker ”om inte vi sågar av grenen vi sitter på kommer någon annan att göra det”.

Som Aftonbladet skriver kommer Samsung troligtvis att lansera sin Samsung Galaxy S4 under Mobile World Congress som hålls i Barcelona i slutet av februari. Med tanke på att Samsung är Apples största konkurrent, är det troligt att Apple vill kontra med någonting.

Personligen finner jag det inte speciellt troligt att Apple tänker lansera två iPhone-modeller under 2013. Visst, man ska aldrig säga aldrig när det gäller sådana här saker, men… Nej, jag tror inte det.

En iPhone 5S skulle inte innebära några jättestora nyheter, men en iPhone 6 behöver ha en hel del intressant. Och med tanke på hur små skillnader det egentligen var mellan iPhone 4S och iPhone 5 har jag svårt att se hur Apple ska kunna utveckla två nya mobiler på ett år.

Källa: Aftonbladet

Gilla oss på Facebook, så missar du inget nytt!

Vad tycker du? Diskutera! Skriv kommentar!

Apple iPhone!: Sponsrade länkar

Apps för iPhone & iPad Tester av apps för iPhone och iPad

iPhonebutiken Över 700 tillbehör för iPad och iPhone!

  • Det är bara ett helt vanligt ryktes-krig som pågår så att köparna skall avvakta och INTE köpa konkurrentens produkt. Ett mycket vanligt fenomen i världen, se bara på bil, TV – industrin som gör samma sak.

  • Skillnaderna mellan ”major”-versionerna verkar bli allt mindre med tiden, precis som fallet med Google Chrome som i skrivande stund är upp i version 24. Skulle de byta ikon för huvudmenyn, så blir det version 25 :)

    Förr krävdes det större skillnader mellan major-versionerna, men den ständigt ökande konkurrensen verkar pressa tillverkarna att släppa nya major-versioner med tätare intervaller och resultatet blir nya versioner med allt mindre skillnader.

    En ganska trist utveckling, om du frågar mig…

  • Ditt sista lilla stycke där… skulle man kunna vända på.

    Det kanske just är det som är grejen. Den lilla skillnaden mellan iPhone 4S och 5. Gav de kanske Apple ett extra år att fila på ”sexan” ? ;) En idé bara….

Erbjudande: Köp .se-domän för 9 kr!

Är du sugen på att skaffa några nya domäner, ska du passa på just nu! Webbhotellet Loopia låter dig för tillfället köpa .se-domäner för så lite som 9 kronor styck! Har du en idé till en ny sajt kan du testa utan att riskera några summor...
Läs mer och köp din domän idag!

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande sajter om datorer och Internet. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing

Sponsorer

Följ oss på Facebook

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

FS-Data Mycket kompetent och stabilt webbhotell för professionella användare. Har funnits sedan 1997!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick