TkJ. se – En av Sveriges ledande teknikbloggar!

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Radannonser

PrivateVPN
REA: Surfa SÄKERT med PrivateVPN!
En av världens STÖRSTA och SNABBASTE VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning. Säkra dina lösenord på publika WiFi. NU HÖG TkJ-RABATT!
Testa - pengarna tillbaka om inte nöjd >>

PureVPN Världens snabbaste VPN! Passar för dig som laddar ner mycket. Skydda dig på öppna WiFi, använd BitTorrent anonymt, titta på amerikanska Netflix, kryptera all din trafik och göm ditt IP-nummer! Testa idag - pengarna tillbaka inom 31 dagar!

NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Superenkel att använda, för både Mac och PC och smartphones.
Börja surfa säkert! >>

CyberGhost VPN Över 3000 servrar världen över, upp till 7 enheter och funkar på alla plattformar! Testa idag!

VILFO - Router med VPN! Med routern Vilfo går all din trafik via VPN - supersmidigt, skydda dig automatiskt på alla datorer, surfplattor och smartphones! Undvik geoblockering på alla enheter - Netflix USA via Google Chromecast!
Läs mer om Vilfo...

KÖP NYA BATTERIER! Alla former av batterier, BILLIGT! Vanliga, till datorer och mobiler, verktyg och andra prylar.

Vill du annonsera här?
Läs mer här!

Annons

Feedburner

TkJ RSS

Annons

Julklappar: Julens tuffa prylar från CoolStuff! [Sponsor]

Skribent:
Publicerad: , 12:48
Respons: Skriv en kommentar!

Coola julklapparNu börjar det dra ihop sig för att beställa julklappar. CoolStuff meddelar att man har märkt att julhandeln har satt igång, och man har plockat ut ett gäng populära guldkorn ur sortimentet.

Jag brukar posta en sponsrad post med tips på julklappar från Sveriges förmodligen största prylaffär. Så även i år – och här kommer nu ett urval av produkter för alla sorters personer! Det är faktiskt inga datorprylar den här gången, utan smarta och praktiska psular

MagnoGripManogrip – smart magnetarmband

Alla behöver någon gång fixa saker i hemmet, allt från att renovera köket till att sätta upp tavlor, och då är skruvdragaren med tillhörande skruvar nödvändigt. Men alla som har gjort det här vet att man alltid har problem med var man ska göra av skruvarna. Det här smarta armbandet har magneter som låter dig samla skruvarna lättillgängligt.

Sega Toys Homestar Original

Vad sägs om en planetarium i sovrummet? Med den här enheten projicerar du stjärnhimlen i taket på ett riktigt coolt sätt. Det här är en pryl för alla som är intresserade av astronomi, alternativt som bara tycker om att titta på stjärnorna. Du kan välja att se stjärnorna med eller utan makerade stjärnbilder, och du kan ställa in enheten till att även visa stjärnfall.

4D-pusselPussel över städer i 3D

För den som gillar att lägga pussel har CoolStuff ett tufft alternativ. Det är pussel för olika städer, som dock skiljer sig mot vanliga pussel genom att vara tredimensionellt. Du har helt enkelt en massa hus, broar och annat som ska placeras ut på rätt ställe. Du får även lära dig historia om de olika byggnaderna.

Klädvikaren gör det enkelt att vika kläder

Tvätta kläder är riktigt tråkigt, men ännu tråkigare är att vika dem. Och dessutom är det inte speciellt enkelt, inte minst när det handlar om skjortor. Med den här finurliga uppfinningen kan du vilka din tvätt superenkelt. Klädvikaren är lätt att anända och resultatet blir proffsigt. En given present kanske framför allt till ungkarlar.

Fitbit FlexFitbit Flex håller koll på din kropp

Här är ännu ett armband, fast av helt annan sort. Fitbit Flex är ett litet ramband som du bär dygnet runt, och armbandet håller koll på dina rutiner – räknar antal steg, håller koll på kalorier, mäter distans och håller koll på din sömn. Du synkar ditt armband till dator eller smartphone för att få reda på insamlad data. Det här är för alla som tränar mycket – eller den som vill börja träna och skulle vilja ha en nördig motivation.

Sushi-bazooka hjälper dig göra sushi

Har du släkt eller vänner som gillar att laga mat? Köp då inte en ny kokbok till dem! Det är bara så tråkigt. Bättre är då att köpa något praktiskt som de har nytta av, och de har garanterat inte en sushi-bazooka. Det lite löjliga namnet till trots är det här är rätt finurlig pryl som underlättar jobbet att skapa så kallade makirullar. Lägg i ris, följt av fyllning och mer ris. Tryck ihop och pressa ut en lång stav som du virar in i sjögräs och sedan skär i praktiska bitar. Smart!

Gillade du artikeln? ⇨ Dela gärna på Facebook & Twitter!

Detta är ett sponsrat blogginlägg.
För mer information om sponsrade bloggposter läs här.
Kommentarer

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande teknikbloggar. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing
”Advanced

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

Inleed från 19 kr/mån! Webbhotell med bl a 2 GB lagring, 50 GB trafik, obegränsat antal domäner - samt ordentligt backup-system!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.