TkJ. se – En av Sveriges ledande teknikbloggar!

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Radannonser

PrivateVPN
REA: Surfa SÄKERT med PrivateVPN!
En av världens STÖRSTA och SNABBASTE VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning. Säkra dina lösenord på publika WiFi. NU HÖG TkJ-RABATT!
Testa - pengarna tillbaka om inte nöjd >>

PureVPN Världens snabbaste VPN! Passar för dig som laddar ner mycket. Skydda dig på öppna WiFi, använd BitTorrent anonymt, titta på amerikanska Netflix, kryptera all din trafik och göm ditt IP-nummer! Testa idag - pengarna tillbaka inom 31 dagar!

NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Superenkel att använda, för både Mac och PC och smartphones.
Börja surfa säkert! >>

CyberGhost VPN Över 3000 servrar världen över, upp till 7 enheter och funkar på alla plattformar! Testa idag!

VILFO - Router med VPN! Med routern Vilfo går all din trafik via VPN - supersmidigt, skydda dig automatiskt på alla datorer, surfplattor och smartphones! Undvik geoblockering på alla enheter - Netflix USA via Google Chromecast!
Läs mer om Vilfo...

KÖP NYA BATTERIER! Alla former av batterier, BILLIGT! Vanliga, till datorer och mobiler, verktyg och andra prylar.

Vill du annonsera här?
Läs mer här!

Annons

Feedburner

TkJ RSS

Annons

Julklappstips: Coola prylar för teknikälskare! [Sponsor]

Skribent:
Publicerad: , 11:57
Respons: Skriv en kommentar!

Julklappstips för teknik-intresseradeNu är det hög tid att börja handla julklappar, och det gör du enklast på webben. Men vad ska du köpa till din nördiga brossa? Hos CoolStuff finns massor av nyttiga, roliga eller bara rent galna prylar.

Här har jag samlat ihop ett gäng favoriter i alla prisklassar. Perfekta julklappar till alla tekniknördiga släktingar och vänner. CoolStuff har funnits i många år, och enligt mina egna erfarenheter har de mycket bra kundservice och snabba leveranser. Men det skadar inte att vara ute i god tid… Och naturligtvis går det utmärkt att köpa julklappar till sig själv med!

Polaroid 300

Om du är äldre än 30 år kommer du säkert ihåg Polaroid-kameran. Det var en kamera som framkallade bilderna på papper direkt efter att du tagit bilden. Väldigt smidigt. Nu har Polaroid kommit tillbaka och den här modellen är en enkel och kul kamera som vem som helst kan använda. Tryck på knappen för att ta en bild, och direkt skrivs den ut i kameran. Pris: 995 kr.

Polaroid Z340Polaroid Z340

CoolStuff har även en mer avancerad modell av Polaroid-kameran som ger bättre kvalitet och som också har en LCD-display där du kan se bilden innan du väljer att skriva ut den. Förutom att titta på bilden kan du beskära den och lägga på snygga ramar. Riktigt tuff! Pris: 2495 kr.

DiascannerION Negativ- och diabildscanner

Om du har föräldrar i 60-årsåldern så sitter de säkert med tonvis av diabilder. Dessa behöver digitaliseras och säkerhetskopieras. Vi (det vill säga jag och mina syskon) köpte en sådan här till farsan för några år sedan och trots hans totala brist på datorkompetens hade han inga problem att digitalisera sitt arkiv av diabilder. Det är faktiskt en riktigt bra produkt som är lätt att använda för den vanlige hemanvändaren. Pris: 849 kr.

Tooks Hörlursmössa

Nu när det börjar bli kallt vill man ha en mössa på sig. Tyvärr är mössor sällan kompatibla med hörlurar. Vanliga hörlurar går helt bort, och hörsnäckor tenderar att trilla ur när mössan rör på sig. Så varför inte kombinera grejorna och bygga in hörlurarna i själva mössan? Lika enkelt som briljant. Mössan finns i flera olika färger och kan anslutas till alla typer av mobiler och MP3-spelare. Pris: 299 kr.

Lego Star Wars väckarklockaLego Star Wars väckarklocka

Ett sätt att dela in nördar är de som gillar Star Wars och de som gillar Startrek. Personligen tillhör jag de förstnämnda. Och dessutom är jag så konservativ att jag anser att det bara finns 2,5 Star Wars-filmer (New Hope, Empire Strikes Back samt Return of the Jedi fram till de f*rb*nnade ewokerna). Vad sägs om en väckarklocka i Lego Star Wars? Klockrent för Star Wars-nörden! Pris: 349 kr.

Objektiv för mobilkameranObjektiv för mobilkameran

Om du letar efter någonting till en person som ofta fotograferar med sin mobilkamera, är det här en cool pryl. Det är nämligen ett objektiv som placeras på kameralinsen för mobilkameran. Just den här modellen är ett makro- och vidvinkelobjektiv. Fungerar på de flesta mobiler. Här kan du läsa mer om objektiv för mobilkameror, och här hittar du fler alternativ. Pris: 199 kr.

USB-koppvärmareUSB-koppvärmare

Den här prylen har jag skrivit om tidigare, och jag har själv en sådan. Det är en koppvärmare som du ansluter till USB-porten. Med tanke på hur låg spänning det är i USB-portar så känns det som om plattan inte borde bli så varm, men faktum är att det fungerar. Det du ska tänka på är att använda en kaffe/te-kopp som har en platt botten. Då håller den här prylen värmen. Kaffet förblir inte kokhett, men det blir inte kallt. Pris: 99 kronor.

USB-vinylspelareUSB-vinylspelare

Det finns två användningsområden för den här vinylspelaren från ION. Dels kan du använda den som en vanlig vinylspelare för att spela LP-skivor, och dels kan du koppla den till din dator via USB för att digitalisera dina gamla vinylskivor. Spelaren håller hög kvalitet – jag har en polare som köpte en sådan och han är väldigt nöjd. Pris: 995 kr.

Bärbar solcellsladdare

En solcellsladdare kanske känns lite fånigt nu när det bara är ljust ungefär 15 minuter per dygn. Men så kommer det inte att vara jämt. Och efter vad jag har hört från läsare, fungerar den här enheten fint. Du kan använda den för att ladda din iPhone – eller någon annan mobil. Enheten innehåller ett batteri som laddas med solceller. Och skulle det vara dåligt med sol kan du ladda batteriet via USB, så prylen är nyttig även under den mörka årstiden. Pris: 275 kr.

GametelGametel, spelkontroll för smartphone

För gamern som gillar att spela på mobilen är Gametel en kul julklapp! Den ger dig nämligen en riktig spelkontroll. Idag finns det många spel för både Android och iOS som har stöd för kontrollen, och det kommer hela tiden nya sådana. CoolStuff skriver i sin beskrivning att det även går att koppla din Android-mobil till TV:n och använda två stycken Gametel för att spela mot varandra. Häftigt! Pris: 449 kr.

Gillade du artikeln? ⇨ Dela gärna på Facebook & Twitter!

Detta är ett sponsrat blogginlägg.
För mer information om sponsrade bloggposter läs här.
Kommentarer

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande teknikbloggar. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing
”Advanced

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

Inleed från 19 kr/mån! Webbhotell med bl a 2 GB lagring, 50 GB trafik, obegränsat antal domäner - samt ordentligt backup-system!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.