TkJ. se – En av Sveriges ledande teknikbloggar!

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Radannonser

PrivateVPN
REA: Surfa SÄKERT med PrivateVPN!
En av världens STÖRSTA och SNABBASTE VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning. Säkra dina lösenord på publika WiFi. NU HÖG TkJ-RABATT!
Testa - pengarna tillbaka om inte nöjd >>

PureVPN Världens snabbaste VPN! Passar för dig som laddar ner mycket. Skydda dig på öppna WiFi, använd BitTorrent anonymt, titta på amerikanska Netflix, kryptera all din trafik och göm ditt IP-nummer! Testa idag - pengarna tillbaka inom 31 dagar!

NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Superenkel att använda, för både Mac och PC och smartphones.
Börja surfa säkert! >>

CyberGhost VPN Över 3000 servrar världen över, upp till 7 enheter och funkar på alla plattformar! Testa idag!

VILFO - Router med VPN! Med routern Vilfo går all din trafik via VPN - supersmidigt, skydda dig automatiskt på alla datorer, surfplattor och smartphones! Undvik geoblockering på alla enheter - Netflix USA via Google Chromecast!
Läs mer om Vilfo...

KÖP NYA BATTERIER! Alla former av batterier, BILLIGT! Vanliga, till datorer och mobiler, verktyg och andra prylar.

Vill du annonsera här?
Läs mer här!

Annons

Feedburner

TkJ RSS

Annons

Sponsor: Det kostar att hänga med! Att tänka på innan du tar ett lån

Skribent:
Publicerad: , 12:23
Uppdaterad: 2018-10-06, 22:31
Respons: Skriv en kommentar!

Lån utan UCTeknologin har drastiskt ändrat vår vardag och livsstil men i samband med att teknologin har utvecklats så har tyvärr även priserna följt med i utvecklingen. Om du funderar på att teckna ett lån för att finansiera dina nya leksaker har vi några punkter som du bör ha koll på innan du ansöker om lånet.

Det kostar att låna pengar så därför bör ett lån alltid vara en sista utväg. Om du däremot vill festa till det så är det bra att först skapa en budget, vilket ger dig en översikt över dina inkomster och utgifter. Med en budget kan du också räkna ut hur mycket du kan betala tillbaka per månad.

När det kommer till små lån är det alltid fördelaktigt att ansöka om lån utan UC. Alla kreditförfrågningar som görs hos UC sparas och kan göra det svårare för dig att få ett lån beviljat eller så kan du få högre ränta. Om du däremot tecknar hos långivare som använder sig av andra kreditupplysningsföretag ökar du chansen om att få ditt lån beviljat. Det flesta snabblån och SMS-lån är idag utan UC och du får vanligtvis in pengarna på kontot redan samma dag.

Lån utan UC

Idag är konkurrensen mellan långivarna väldigt tuff vilket har medfört att räntorna har blivit lägre. Det finns till och med räntefria lån på marknaden. I många fall är återbetalningstiden begränsad. Lånar du räntefritt måste du i regel betala tillbaka hela beloppet inom 14 till 30 dagar. Återbetalningstiden för snabblån brukar normalt ligga mellan 3 till 180 månader, så du behöver inte betala tillbaka lånet direkt utan kan sätta upp en hållbar återbetalningsplan.

Räntefritt låter nästan lite bra för att vara sant, och i många fall stämmer det tyvärr inte överens med verkligheten. Lånet i sig är räntefritt men kan finnas andra kostnader som i slutändan kan göra att den typen av lån faktiskt blir dyrare. Exempel på fasta kostnader är aviavgifter och uppläggningsavgifter.

Det är också viktigt att du uppfyller långivarens grundkrav när du ska teckna ett lån. Kraven varierar från långivare till långivare men i regel så innefattar dem: inkomst, ålder och anställningsform. Du ska ha fyllt 18 år, ha en årsinkomst på minimum 100.000 -140.000 kr och ha en anställning.

Kunskap är makt! Om du jämför olika långivare och lånealternativ så kan du hitta det optimala alternativet för din situation, det gör du enkelt via den gratistjänsten Fair-laan.se. På tjänstens hemsida kan du hitta förmånliga räntor och långivare som beviljar lån utan UC.

Detta är ett sponsrat blogginlägg.
För mer information om sponsrade bloggposter läs här.
Kommentarer

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande teknikbloggar. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing
”Advanced

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

Inleed från 19 kr/mån! Webbhotell med bl a 2 GB lagring, 50 GB trafik, obegränsat antal domäner - samt ordentligt backup-system!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.