TkJ. se – En av Sveriges ledande teknikbloggar!

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Radannonser

PrivateVPN
REA: Surfa SÄKERT med PrivateVPN!
En av världens STÖRSTA och SNABBASTE VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning. Säkra dina lösenord på publika WiFi. NU HÖG TkJ-RABATT!
Testa - pengarna tillbaka om inte nöjd >>

PureVPN Världens snabbaste VPN! Passar för dig som laddar ner mycket. Skydda dig på öppna WiFi, använd BitTorrent anonymt, titta på amerikanska Netflix, kryptera all din trafik och göm ditt IP-nummer! Testa idag - pengarna tillbaka inom 31 dagar!

NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Superenkel att använda, för både Mac och PC och smartphones.
Börja surfa säkert! >>

CyberGhost VPN Över 3000 servrar världen över, upp till 7 enheter och funkar på alla plattformar! Testa idag!

VILFO - Router med VPN! Med routern Vilfo går all din trafik via VPN - supersmidigt, skydda dig automatiskt på alla datorer, surfplattor och smartphones! Undvik geoblockering på alla enheter - Netflix USA via Google Chromecast!
Läs mer om Vilfo...

KÖP NYA BATTERIER! Alla former av batterier, BILLIGT! Vanliga, till datorer och mobiler, verktyg och andra prylar.

Vill du annonsera här?
Läs mer här!

Annons

Feedburner

TkJ RSS

E-handel

MinMotDin.se – Kul sajt för att byta prylar med varann

Skribent:
Publicerad: , 12:57
Respons: 1 kommentar

MinMotDin - byteshandel på nätetOm man vill bli av med någon pryl som inte längre används, är det vanligaste sättet att försöka sälja den via Blocket eller Tradera. Ett kul alternativ är att använda den nya tjänsten MinMotDin, där du byter dina begagnade prylar mot andra saker.

I USA har bytessajten Swap rönt stora framgångar, och det är detta konceptet som grundarna av MinMotDin tagit till Sverige. Tjänsten är gratis att använda, men erbjuder även ett Premium-konto med bättre villkor vad gäller annonspublicering och dylikt. Så om du har en gammal bänkpress du vill bli av med i utbyte mot något kul, testa MinMotDin!

MinMotDin har funnits ett par veckor, vilket märks då man ännu inte fått in speciellt många annonser. Däremot har sajten lyckats samla ihop över 2800 fans på Facebook, något som i sig själv är en rätt bra bedrift. Det antyder att det finns ett intresse för en sådan här tjänst, så annonserna kommer säkert strömma in framöver.

”Vi är två killar på 19 och 21 år, Khaled Daneshvar och jag”, förklarar en av grundarna Axel Widegren i ett mejl. ”Vi är även de som tog fram den rosade sajten iLoveGratis som blev utesedd till en av årets miljöidéer av WWF.”

Axel Widegren berättar vidare att det har gjorts en del kul byten på MinMotDin. Bland annat var det någon som bytte en grön laserpekare mot ett Nintendo Wii, och någon bytte en skräddarsydd kavaj mot massage.

MinMotDin.se

När jag tittar runt bland annonserna finns det ett brett utbud; allt från bostäder till musikinstrument och TV-spel till datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Jag skulle tippa på att bostäder kan bli ett populärt område. Å andra sidan finns redan väldigt populära Lägenhetsbyte.

Premium-tjänsten på MinMotDin kostar 90 kronor för 31 dagars medlemsskap. Som betalmedlem får du möjlighet att lägga upp hur många annonser du vill, och du kan också förlänga tiden på dina annonser om du inte skulle hinna få in några bra bud.

Det finns en konkurrent med MinMotDin i form av Rostig Spik, fast det är knappast något man behöver oroa sig för. På Rostig Spik finns det i och för sig fler annonser. Däremot är sajten inte på långa vägar lika välgjord som MinMotDin. En stor del av annonserna på Rostig Spik består av byten mot pengar, vilket tar bort hela grejen med byteshandel. Kontrollen av annonser verkar dessutom vara aningen slapphänt då det finns personer som erbjuder moraliskt och legalt tvivelaktiga tjänster.

Swap.comFörebilden är som sagt amerikanska Swap. Den tjänsten har blivit hyllad av såväl CNN som New York Times och Business 2.0. Upplägget av tjänsterna skiljer sig dock en del, då Swap är mer av en plattform för att arrangera byten på många sätt – det är alltså ingen renodlad annonssajt.

…och här kommer en länk till en väldigt uppenbar låt på Spotify.

Gillade du artikeln? ⇨ Dela gärna på Facebook & Twitter!

Kommentarer

En kommentar

  1. wifi3g 64gb2011-10-19 at 16:14Reply

    Trevligt initiativ, bara dom kan hålla den ren från avarter, med olagliga grejer, rena säljannonser mm

Skriv gärna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande teknikbloggar. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing
”Advanced

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

Inleed från 19 kr/mån! Webbhotell med bl a 2 GB lagring, 50 GB trafik, obegränsat antal domäner - samt ordentligt backup-system!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.