TkJ. se – En av Sveriges ledande teknikbloggar!

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Radannonser

PrivateVPN
REA: Surfa SÄKERT med PrivateVPN!
En av världens STÖRSTA och SNABBASTE VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning. Säkra dina lösenord på publika WiFi. NU HÖG TkJ-RABATT!
Testa - pengarna tillbaka om inte nöjd >>

PureVPN Världens snabbaste VPN! Passar för dig som laddar ner mycket. Skydda dig på öppna WiFi, använd BitTorrent anonymt, titta på amerikanska Netflix, kryptera all din trafik och göm ditt IP-nummer! Testa idag - pengarna tillbaka inom 31 dagar!

NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Superenkel att använda, för både Mac och PC och smartphones.
Börja surfa säkert! >>

CyberGhost VPN Över 3000 servrar världen över, upp till 7 enheter och funkar på alla plattformar! Testa idag!

VILFO - Router med VPN! Med routern Vilfo går all din trafik via VPN - supersmidigt, skydda dig automatiskt på alla datorer, surfplattor och smartphones! Undvik geoblockering på alla enheter - Netflix USA via Google Chromecast!
Läs mer om Vilfo...

KÖP NYA BATTERIER! Alla former av batterier, BILLIGT! Vanliga, till datorer och mobiler, verktyg och andra prylar.

Vill du annonsera här?
Läs mer här!

Annons

Feedburner

TkJ RSS

Annons

Smygreklam: Missa inte WordPress-skolan i PC för Alla!

Skribent:
Publicerad: , 10:52
Respons: 1 kommentar

PC för Alla 1-2014Härom dagen låg det nya numret av tidningen PC för Alla i min postbox, och den här månaden innehåller tidningen bland annat den första delen av PC för Alla 1-2014, författad av undertecknad. WordPress-skolan innefattar tre delar som kommer att publiceras i de närmsta utgåvorna.

Jag är osäker på huruvida tidningen har kommit ut i butik än, eller om det bara är prenumeranterna som fått den. Men om du är sugen på att starta en blogg, ta en titt hos din lokala tidningsåterförsäljare. Den första delen i skolan går igenom hur du får igång din nya WordPress-blogg.

Förutom att driva mina bloggar händer det att jag tar på mig lite frilansuppdrag som IT-skribent. Just i det här fallet vill jag passa på att nämna det här i bloggen, eftersom jag är rätt nöjd och stolt över artikeln. PC för Alla är utan konkurrens den största svenska tidningen om datorer, Internet och annan teknik.

Nu går jag lite off topic, men jag kan bjuda lite på mig själv… Som kanske bekant har jag tidigare jobbat på tidningsförlag där jag bland annat arbetat med att vara chefredaktör för ett par olika tekniktidningar. Den mest kända var Allt om PC, för vilken jag var chefredaktör under flera år. Idag är Allt om PC, tillsammans med de allra flesta tryckta datortidningar, nedlagd. Jag slutade på förlaget 2010 och har sedan dess jobbat i en egen firma med att bland annat driva TkJ.se.

Jag har med andra ord skrivit tusentals artiklar för dator- och tekniktidningar – jag var bara runt 15 år, första gången jag blev publicerad. Därför är det lite pinsamt (eller ur ditt perspektiv: komiskt) att jag blev sjukt nervös när nya numret a PC för Alla låg i postboxen med ett omslag som omnämnde WordPress-skolan… :-)

WordPress-skolan i PC för Alla

Hur som helst – WordPress-skolan innehåller som sagt tre delar. Den första delen (PC för Alla, utgåva februari 1-2014) går igenom hur du startar en WordPress-blogg; skaffa webbhotell, installera publiceringssystemet, lär dig administrationssidan samt börja publicera inlägg.

I den andra delen får du lära dig hur du skaffar besökare och behålla dem. Du får många tips om hur du hittar uppslag till bloggposter och får fler besökare. Sen kommer den tredje och avslutande delen, där vi tar bloggen upp till en professionell nivå. Du får lära dig hur du tjänar pengar på din blogg, hur du marknadsför dig och hur du som småföretagare kan dra nytta av en blogg.

Besök PC för Allas hemsida.

I skrivande stund kan du hos Tidningskungen prova en prenumeration på PC för Alla, där du får tre nummer för 99 kronor. Det är ett bra pris med tanke på att tidningen kostar 79:90 i butik.

Gillade du artikeln? ⇨ Dela gärna på Facebook & Twitter!

E-BÖCKER FÖR BLOGGARE: Sponsrade länkar

Har du en blogg? Missa inte mina e-böcker för bloggare! Tjäna pengar på din blogg och Skriva för bloggar finns att köpa hos de flesta återförsäljare till låga priser. E-böckerna har fått väldigt mycket beröm från kunder och är populära bland såväl nybörjare som proffs inom bloggande. Köp och ladda ner direkt – till dator, smartphone och surfplatta (iOS, Android, Windows).

Detta är ett sponsrat blogginlägg.
För mer information om sponsrade bloggposter läs här.
Kommentarer

En kommentar

  1. KentVilhelmsson2014-01-27 at 14:51Reply

    Bra jobbat!

Skriv gärna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande teknikbloggar. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing
”Advanced

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

Inleed från 19 kr/mån! Webbhotell med bl a 2 GB lagring, 50 GB trafik, obegränsat antal domäner - samt ordentligt backup-system!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.