TkJ. se – En av Sveriges ledande teknikbloggar!

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Radannonser

PrivateVPN
REA: Surfa SÄKERT med PrivateVPN!
En av världens STÖRSTA och SNABBASTE VPN-tjänster! Skydda dig mot avlyssning och spårning. Säkra dina lösenord på publika WiFi. NU HÖG TkJ-RABATT!
Testa - pengarna tillbaka om inte nöjd >>

PureVPN Världens snabbaste VPN! Passar för dig som laddar ner mycket. Skydda dig på öppna WiFi, använd BitTorrent anonymt, titta på amerikanska Netflix, kryptera all din trafik och göm ditt IP-nummer! Testa idag - pengarna tillbaka inom 31 dagar!

NordVPN Populär VPN som håller hög hastighet! Superenkel att använda, för både Mac och PC och smartphones.
Börja surfa säkert! >>

CyberGhost VPN Över 3000 servrar världen över, upp till 7 enheter och funkar på alla plattformar! Testa idag!

VILFO - Router med VPN! Med routern Vilfo går all din trafik via VPN - supersmidigt, skydda dig automatiskt på alla datorer, surfplattor och smartphones! Undvik geoblockering på alla enheter - Netflix USA via Google Chromecast!
Läs mer om Vilfo...

KÖP NYA BATTERIER! Alla former av batterier, BILLIGT! Vanliga, till datorer och mobiler, verktyg och andra prylar.

Vill du annonsera här?
Läs mer här!

Annons

Feedburner

TkJ RSS

Produkttest

Så mycket snabbare blir datorn med programmet Slow-PCfighter

Skribent:
Publicerad: , 11:21
Uppdaterad: 2013-03-01, 15:17
Respons: 189 kommentarer

Slow-PCfighter, snabbare datorSlow-PCfighter är ett program som riktar sig till dig som tycker att din dator börjar gå slött. Alla har säkert varit med om att en ny dator efter ett antal månader inte känns lika kvick som vid inköpet, och då kan Slow-PCfighter hjälpa till.

Jag har testat Slow-PCfighter på min stationära PC, som jag varit dålig på att städa på sistonde. När det gäller program för att snabba upp datorn brukar resultaten vara varierande, men i det här fallet kunde jag faktiskt uppmäta bättre prestanda.

Slow-PCfighter letar efter fel och skräp i Windows, och försöker rätta till detta. Prestandavinsten kommer i form av att både operativsystem och program startar snabbare. Jag testade att mäta uppstarttiden på flera olika program före jag fixade datorn med Slow-PCfighter. Därefter mätte jag igen och resultatet var oväntat bra.

Jag vill redan inledningsvis säga att det inte finns några garantier med den här typen av program. Det är inte alls säkert att din dator blir snabbare av att köra Slow-PCfighter, men i mitt fall fungerade det faktiskt.

Om du brukar städa din dator genom att avinstallera gamla program, städa bort skräpfiler och så vidare, är det möjligt att Slow-PCfighter inte hjälper dig. Fast har du inte underhållit ditt Windows på kanske ett år, kan det mycket väl förbättra prestandan.

Skanna datorn med Slow-PCfighter

Att använda Slow-PCfighter är enkelt. Du startar programmet och klickar på knappen Starta felsökningen. Därefter är det bara att vänta på att programmet ska leta igenom systemet efter olika fel.

Fixa slö PC

När skanningen är klar kommer du att få en förfrågan om du vill fixa felen. Gör det. Därefter kan du förhoppningsvis njuta av en dator där det går snabbare att starta dina applikationer.

Få en snabbare dator

Så snabbare blev min dator

Innan jag köra igång Slow-PCfighter klockade jag ett par moment i mitt system. Jag kontrollerade hur lång tid det tog att starta upp Windows, och därefter mätte jag tiden det tog att starta ett par av mina program; Photoshop CS5, Google Chrome 11, Internet Explorer 9, Spotify, Microsoft Word 2010 och Thunderbird.

Snabbare dator med Slow-PCfighter

Det här är naturligtvis inget vetenskapligt test. Det finns ingenting som säger att resultatet kommer att bli detsamma hos dig, eftersom du inte har exakt samma hårdvara, Windowskonfiguration och installerade program som jag. Fast även om det måste räknas in rejäla felmarginaler, tycker jag att resultatet var intressant eftersom det genomgående blev en ökning av hastigheten.

Test av Slow-PCfighter

Jag gjorde mätningarna ett par gånger och tog fram ett medelvärde, för att få de lite mer trovärdiga. Det som mest imponerade på mig, var hur mycket snabbare Photoshop CS5 startar. Förmodligen var det något fel i systemet som gjorde att Photoshop startade så slött på min PC, innan jag körde Slow-PCfighter.

Så skaffar du Slow-PCfighter

Slow-PCfighter kostar 140 kronor per år. Du kan ladda ner och testa programmet gratis, men vill du få ut full funktionalitet behöver du registrera det. Det finns ett brett utbud av gratisprogram för att städa din dator, så om du är villig att leta ordentligt kan du säkert trimma upp din PC utan att betala något.

För den lite ovana hemanvändaren är dock Slow-PCfighter värt att testa. Tanken med programmet är att du ska köra det kontinurligt, och det är därför som du betalar per år. Vill du bara testköra det en gång, kan du köpa en månadslicens för 70 kronor. Det är det värt för att prova på, om din dator är slö.

Gillade du artikeln? ⇨ Dela gärna på Facebook & Twitter!

Kommentarer

189 kommentarer

 1. Teknikhemmet - Går det att trimma datorn med alla gratistips som finns2011-10-07 at 22:01

  […] gärna se en test av Slow-PCfighter som TkJ hyllar och som jag personligen inte tror gör någon direkt nytta precis som andra program som utlovar […]

 2. jan bjuhr2011-05-24 at 09:45

  jag har själv testat enn uppsjö av liknande program men kan inte påstå att jag märkt någon skillnad före och efter. Har förvisso inte g testat på samma sätt som du och det har i samtliga fall varitfråga om gratisprogram. Jag är ändå intresserad av ett betalprogram då det kanske är bättre byggt.
  ps håller med jyri

 3. Kjell2011-05-23 at 19:49

  Om inte detta hjälper , vilket jag hoppas, borde det finnas mer hjälp att få för att stänga program som gör att W startar snabbare. Kanske du kan ge det? Hoppas på licens

 4. Göran Ericsson2011-05-23 at 17:15

  Jag har tidigare haft Slow PC-fighter men slutade eftersom jag tvekade på nyttan av det. Men nu tror jag att jag har blivit övertygad. Det är nog bra.

 5. Sven Norberg2011-05-23 at 14:56

  Du kan, precis som du gjort åt dig själv, även göra min vardag trevligare … snabbare …

 6. Eva Nyander2011-05-23 at 09:16

  Körde gratis testet och verkar vettigt upplagd, tror detta kan fungera
  har många felrapporter
  hoppas på tur denna dag

  ha en bra dag du också
  Eva

 7. Farhad Mirzai2011-05-23 at 05:35

  Hej
  jag är väldigt ofta i er blogg och hämtar ny info om data värden och skulle tacka er för en väldigt bra inlägg.

  jag kan så gärna testa en full version av Slow PC fighter och rekommendera det till mina polare.

  ha det så trevligt.

 8. Ingrid C Ryde2011-05-23 at 01:40

  En sådan Slow skulle inte sitte fel. Som student och nyföretagare gör man mycket på datorn samtidigt – vilket saktar ner prestandan ordentligt.. :(

  Tack för en nödvändig blogg!

  //Ingrid

 9. Rickard2011-05-22 at 23:09

  Klart intresserad, men kan min PC bli lika snabb som min svärsons Mac? Testar gärna!

 10. Gunilla Porsvant2011-05-22 at 19:47

  Min dator blev slö och konstig efter att jag bytt antivirusprogram. Jag köpte PC Tools Internet security men eftersom jag inte kan så mycket antar jag att jag svarade fel på alla frågor. Det krockar, hänger sig eller startar inte riktigt. Jag skulle verkligen behöva ett program som fixar till felen och gör att allt startar snabbare.

 11. Ida Wessel2011-05-22 at 12:30

  Jag är liksom de 161st andra också intresserad av Slow PC-fighter. Har laddat ner test versionen, men den var ju begränsad till 25 st… Den hittade nästan 1500 fel på min stackars slöa ounderhållna dator… Tror det skulle göra succsé på den, datorn alltså…

  /Ida

 12. Curt Enström2011-05-22 at 12:26

  Ja tack, Tommy. Det är välkommet här med en licens. Är prg bra så rekommenderar jag det gärna.
  Mvh, Curt Enström
  Helsingborg, Skåne

 13. mikael karlsson2011-05-22 at 10:05

  din blogg är det bästa som finns tycker jag

  inte för att det är en tävling bara

 14. Lars2011-05-22 at 09:39

  Hej !

  Jag är intresserad; kanske jag kan få lite bättre fart på en äldre bärbar dator, som just nu bara står och ”skräpar” i avvaktan på beslut om ev utbyte mot en nu.
  Följer Din blogg; många bra tips !

 15. Rolf Jedemark2011-05-22 at 08:01

  Varför hemside förfrågan, när du spamfiltrerar?

 16. Rolf Jedemark2011-05-22 at 07:57

  Bevisa om du kan med ytterligare ett skräp och lurendrejar-program!
  Vid gratis scan hittade ditt program2782 fel och rättade 15 st, därefter skulle man köpa det givetvis!
  Jag går inte på sådana bluffar!
  Avinstallation med Massor av skräpfiler till följd, kanske även spioner…
  Advanced SystemCare Pro fick ta hand om 273 FEL efter avinstallation.
  Upp till bevis, annars skärpning med spridning av bluffprogram!

 17. Richard2011-05-22 at 02:45

  Jag har också prövat Slow PCfighter, dock blev datorn inte märkbart snabbare. Nu gör jag körningar även med andra program som CCleaner och Advanced system care 2.
  Hade dock varit trevligt med en licens på programmet.

 18. Johnny Hagberg2011-05-22 at 01:48

  Intressant att du har upptäckt detta program, själv har jag testat men inte köpt det. Vore förnämligt med en licens eftersom jag skulle vilja prova det under en längre tid med olika belastning på HD’n och vid uppstart. Hur många fel kan programmet hitta var går gränsen. Det finns ju många liknade rensningsprogram vissa är snälla med rensningen andra går verkligen farligt djupt in i Wndows, vore också intressant att testköra Slow-fighter mot ett annat liknandeprogram.
  läser med intresse dina råd och testande, Tack för det.

 19. Drago2011-05-21 at 20:16

  Hej

  Jag vill gärna vara med vid fördelningen av licens till Slow-PCfighter städa bit för bit och blir av med allt skit. Man har testat många andra men inte lyckat. Tack för värdefulla tips och nyhetsbrev.
  Drago

 20. Michael Rosén2011-05-21 at 14:10

  Jag skulle slippa mycket nervpress om min dator speedades upp.
  Varje förbättring skulle kännas som ett mirakel!

 21. bertil abrahamsson2011-05-21 at 13:45

  Hej.
  Har en förkärlek till dylika program och skulle gärna vilja ha en licens.
  Har köpt malwarebytes anti-malware pro för att hålla datorn fri från skräp och annat otyg.
  Vet att slow PC-fighter är ett bra program och har funderat på att köpa det.Men att ha köpt panda och mamp kostar en slant så skulle det vara mumma att få en licens.
  Vill samtidigt varna för uniblue registry booster som jag köpte och nästan gjorde datorn obrukbar.
  Må väl alla:)

 22. Gullan Kamras2011-05-21 at 13:43

  Min Laptop Vista Sony Vaio är trög trots flera upphjälpsförsök. Tittar i mapinnehåll men många endförkortningar förstås ej. Men kontrollpanelen hjälper ibland.

 23. Christer Lindgren2011-05-21 at 13:14

  Hej
  Jag har köpt en licens och den fungerade bra,datorn blev betydligt snabbare,är intresserad av en licens till,till min stationära dator.
  Tack för en bra blogg

 24. Ulf Bohlin2011-05-21 at 13:00

  Hej Tommy!
  Jag följer med intresse det du skriver! Har hittills testat ett antal ”uppsnabbningsprogram” i XP-miljö men inte funnit något särskilt bra. Det skulle vara roligt att testa Slow-PCfighter!

 25. Ari Palo-oja2011-05-21 at 10:30

  Har testat massor av program för ”ren” dator och hoppas en licens till Slow-PCfighter får mina att fungera bättre :)

 26. Gabriel Tocaciu2011-05-21 at 10:09

  Hej Tommy ! Tack för en bra blogg som har mycket bra information ! Skulle vara bra att snabba upp en slö dator med Slow-PCfigther , hoppas att jag ska bli en av vinnarna ! Hälsningar från trogen läsare , Gabriel .

 27. Jenny2011-05-21 at 09:17

  Jag är intresserad

 28. Walter Gabler2011-05-21 at 08:57

  jag ville gärna ha detta program är nöjd med den gratis test och pga jag fyller år på tisdsg den 24. maj

 29. inge2011-05-21 at 00:57

  Hej, jag är mycket intresserad att göra en utvärdering.

  Hälsningar Inge

 30. Mikael2011-05-21 at 00:16

  Hej
  Jag är intresserad av en licens av Slow-PCfighter.

 31. Anci2011-05-20 at 23:55

  Hej Jag är intresserad. Tack:-)

 32. ALBIN2011-05-20 at 23:52

  skulle vilja prova det du pratar om vid namn ”SLOW PC-FIGHTER” har själv provat olika program men som jag inte tyckt har hjälpt, men du har visat några och de har hjälpt lite. så säger du denna funkar litar jag på dig och vill gärna testa, dock har jag inte lust att prova på fler sådana här och betala för det har jag redan gjort och lägger inte ut mer pengar på det nu.
  MVH ALBIN (regelbunden läsare av din blogg)

 33. Alf Persson2011-05-20 at 23:41

  Jag kan tillbringa många timmar framför Cubase i min lilla datorbaserade hemstudio. Det går förvånansvärt snabbt att överbelasta processorn när effekter och mjukvaruinstrument körs i realtid. När processorn inte orkar gör det bland annat att ljudet hackar och hostar vid uppspelning, vilket kan vara katastrofalt om det händer just när man satt den perfekta tagningen. Jag undrar om Slow-PCfighter kan göra så att datorn orkar med ytterligare en phaser, ett reverb eller någon annan kul plug-in utan att storkna?

 34. Tove2011-05-20 at 23:34

  Tack förresten för ett otroligt bra nyhetsbrev! Helt rätt nivå för att man skall orka och kunna ta till sej informationen. Superbra för en som vill men inte hinner och orkar ta till sej långa komplicerade artiklar där det förväntas att man kan en massa förkortningar o dyl.

 35. Tove2011-05-20 at 23:29

  Låter fantastiskt! Är VÄLDIGT intresserad av en licens. Skulle kunna rädda vår stationära burk, annars har min man dömt ut den, han vill köpa ny och jag tycker man skall tänka på miljön. Den har prestanda som borde duga till det vi använder den till fast den har några år på nacken.
  Den är omrullad en gång och jag hade sånt otroligt jobb med att lägga tillbaka allt som jag ville ha det igen. Såg ditt svar till Mika att det är bättre fixa felen än att rulla om och om inte annat så verkar det otroligt mycket smidigare, annars hade jag tänkt göra det igen… PhotoShop tar 1:10 att starta upp, man hinner läsa hela listan med personer som kodat eller vad det nu är ;-)

 36. Per Schunnesson2011-05-20 at 22:31

  Jag har nöjet att ibland hjälpa vänner med deras datorer och det skulle ju självfallet bli mycket populärt om jag kunde erbjuda ett litet ”trolleritrick” utöver det vanliga med en så märkbar prestandaförbättring.

 37. Ingela2011-05-20 at 22:03

  Har många gånger provat gratis-versioner men utan att betala är de inte till mycket hjälp. Så nu hoppas jag på turen att bli uttagen så att mitt arbetsredskap kan bli lika snabb som jag ;)

 38. KENTSO2011-05-20 at 21:46

  Många är dom,VÄLDIGT många som vill att man ska köpa just deras suveräna program.Tyvär är dom oftast inte bätre än CCleaner som jag själv använder,och andra gratisprogram.
  Intreserad att prova SLOW-PCfighter och utvärdera vad det går för och är värt pengarna? (funderar på att göra ett eget prog att släppa gratis på nätet) Mvh Kentso.

 39. Stellan2011-05-20 at 21:36

  Verkar vara ett trevligt program! Är helt klart intresserad av att vara med och tävla om en licens. Tack för en bra blogg förresten :)

 40. Marie Lorich2011-05-20 at 21:21

  Verkar vara precis vad jag behöver!!

 41. Marika vS2011-05-20 at 20:52

  Jag kan inte ominstallera (kan det heta så, ”reinstall” översätts bara som installera…) mitt XP Pro för skivan är packad i en låda långt borta. Tyvärr är det väl det bästa sättet att få fart på OS, men nog skulle jag gilla att få Slow-PCfighter.

 42. Ulf Bergqvist2011-05-20 at 20:41

  Klart man är intresserad,har aldrig testat ett sånt program så det vore roligt.

 43. Inge Gamming2011-05-20 at 20:21

  Vissa program är pinsamt tröga att få snurr på, typ InDesign, Photshop och Firefox, så kan man få dessa – och andra – att snurra igång snabbare så känns det som en gudagåva. Vill gärna …

 44. Staffan Forssberg2011-05-20 at 18:52

  Jag skulle gärna vilja vinna PC-Fighter, min går snart ut.

 45. Jörgen2011-05-20 at 18:43

  Intressant, testar då och då lite olika sådana program.
  Vore intressant att testa detta också

 46. Ingrid Aronsson2011-05-20 at 18:42

  Är intresserad av att prova Slow-PCfighter.
  /Ingrid

 47. Håkan2011-05-20 at 18:36

  Intressant, jag vill ha ;)

 48. Taavi2011-05-20 at 18:20

  Delar dator med min flickvän. Datorns uppstart är så långsam att flickvännen ofta är på väg att krevera innan datorn startat upp. Har sökt sätt att göra uppstarten snabbare utan att lyckas mera än marginellt. Har läst att genom att uppgradera OS från Vista till Windows 7 på nämnda dator kunna få ner tiden för uppstart till en bråkdel av den aktuella. Skulle innan denna uppgradering gärna se vad Slow-PCfighter kan göra genom att aspirera till en av licenserna. Tack för nätets bästa IT-blogg!

 49. Rolf Brewitz2011-05-20 at 17:57

  Läste din artikel om Slow-PCfighter. Via länken såg jag att det verkar vara RegistryBooster, SpeedUpMyPC och DriverScanner.
  Precis de tre verktygen har jag i mitt program PowerSuite som jag har köpt hos Uniblue. PowerSuite fungerar utmärkt. Är det möjligen samma/liknande son Slow-PCfighter?
  /Roffe

 50. Margareta Granath2011-05-20 at 17:55

  Hej, Tommy! Tack för en bra blog! Är en ”gammal” farmor/mormor som försöker lära mig så mycket som möjligt för att hålla någorlunda jämna steg med barnbarnen, så då passar din blog bra. Är mycket intresserad av en licens på programmet Slow-PcFighter.
  Margareta G.

 51. Kristina Krantz2011-05-20 at 17:12

  Det låter som om det skulle vara ett program som min dator behöver för att vakna lite snabbare.
  Blir ju nästan tokig på att vänta på att datorn ska vakna.

 52. Agnetha Nordin2011-05-20 at 17:06

  Herregud! Min gamla laptop från 2003 fick raketfart efter att jag köpt, installerat och kört Slow-PCfighter. Tack för ett kanontips! Kostade 166 kr för en ettårig licens. Värd varenda krona. Har tidigare använt gratisprogrammet CCleaner och betalprogrammet Uniblue Registry Booster som inte gett någon större effekt, eller ens någon.

 53. Bo Hansson2011-05-20 at 17:05

  Det är ju aldrig fel med en gratis licens.
  Ett plus om det funkar oxå.
  Gratis är gott………………

 54. Mats Cederholm2011-05-20 at 16:56

  Hej!
  Många på mitt arbete klagar på att deras datorer är slöa till mig.
  Om jag får testa detta och det fungerar,så kan jag ju rekommendera programmet till dom.

 55. Danne2011-05-20 at 16:53

  Hej!

  Mkt intresserad av detta program då min sex år gamla dator aldrig blivit städad – tar ca 12 minuter att starta möget. Ett under att jag står ut :-)

  //Danne

 56. alfie2011-05-20 at 16:53

  Jag skulle gärna vilja testa programmet,jag testar det mesta som kommer ut på marknaden,allt för att optimera sin dator eller göra dom säkrare.tack för en mycket bra blogg Tommy-Alfie

 57. Carl-Axel Hägg2011-05-20 at 16:36

  Hej
  Det låter intressant med Slow-PCf och borde prövas på min bärbara som snart är tre år som börjar bli enerverande slö. Klart slöare än ägaren som nyss passerat 75 men till honom finns det väl inget lämpligt program. Men han kanske piggnar till om datorn vaknar till liv?

 58. Rolf Johansson2011-05-20 at 16:22

  Hej!
  Vill gärna kunna scanna igenom och få bort en massa onödigt, som gör datorn slö.
  Håller tummarna och hoppas.
  Tack för en bra sida.
  / Rolf

 59. Stig Olsson2011-05-20 at 16:07

  Tyvärr är jag nog lika slarvig som dig när det gäller att rensa min laptop, men det är nog mer pga okunskap och feghet än att jag är lat.

  Så ett sånt program skulle nog kunna hjälpa mig en hel del tror jag, för det är nog 2-3 sen jag köpte den och jag har aldrig vågat mig på att rensa i filer, bara program…
  Okunskap? JA
  Feghet? NEJ

  Som alltid, tack för att du har din teknikblogg, jag har använt mig av flera tips :)

 60. Håkan2011-05-20 at 16:04

  Det här låter precis som skräddarsytt för min dator som börjat slöa ner sig betydligt de senaste månaderna. Jaja…drömma kan man ju alltid…:))

 61. Håkan Karlsson2011-05-20 at 15:23

  Hej!
  Toppen om man kunde få en licens, jag har använt olika gratisprogram förut med dåligt resultat.
  Och tack för en bra IT-blogg, jag har lärt mig mycket tack vare den!
  Hälsningar Håkan

 62. Nisse2011-05-20 at 15:09

  Min dator har tröttnat märkbart de senaste månaderna och skulle behöva en kick.

 63. Jari Autio2011-05-20 at 14:54

  Hej, Jag skulle välldigt gärna ta emot en licens av den anledningen att min älskade hustru skäller på mig allt som oftast när hennes dator inte gör som hon vill och att den är långsam. När jag av ren självbevarelsedrift försöker rensa och fixa till den, får jag återigen skäll för att nu hittar hon ingenting, för dert ser inte ut som det gjorde innan. Därför vore det perfekt att kunna säga åt henne att hon får fixa själv och jag kan ta min pilsner i lugn och ro

 64. Magdalena Olsson2011-05-20 at 14:30

  Ja tack. Jag vill jättegärna ha slow-PCfighter, för min dotter skall få denna datorn å hon kräver att allt går fort ;-)) Varma hälsningar M

 65. Bengt Orrberg2011-05-20 at 14:27

  Hej!
  Har testat massor av program för att snabba upp datorn. Oftast har skillnaden varit knappt märkbar.
  Vore därför kul att testa Slow-PCfighter.
  Du tycks ju ha gjort en ganska ingående studie av det.

 66. Micke2011-05-20 at 13:39

  Vill &så testa

 67. Owe Thalwitzer2011-05-20 at 13:26

  För en ”vanlig” användare behövs enkla städredskap; en licens till SlowFighter skulle passa perfekt!

 68. Jonasn2011-05-20 at 13:21

  Helt klart intresserad !
  Låter spännande, lovat att ge dig feedback

 69. Sven-Å Klarefors2011-05-20 at 12:56

  Hej!
  Jag är mycket intresserad av Slow-PCfighter.
  Tack för ett bra nyhetsbrev!

 70. Lisa2011-05-20 at 12:36

  Hej.

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en licens till Slow-PCfighter.
  Min dator börjar bli så fruktansvärt trög och jag är inte så bra på hur jag ska fixa det.

  Bra och intressant blogg du har. Jag har tipsat många om den.

  Soliga hälsningar
  Lisa

 71. Kurt Johansson2011-05-20 at 12:30

  Mycket intresserad av Slow-PCfighter.

 72. Jane Tjörnhagen2011-05-20 at 11:49

  Som pensionär är det inte alltid man har råd till att köpa program men detta verkar vara ett vettigt sätt att kanske få det gratis, hoppas jag har en chans.

 73. Dan Karlsson2011-05-20 at 11:48

  Min dator har blivit lite seg och behöver trimmas lite…..

 74. Mats2011-05-20 at 11:47

  Jag är intresserad av en licens till Slow-PCfighter

 75. Ingmar Jonasson2011-05-20 at 11:23

  Skulle vara kul och kolla om mina erfarenheter av testet blir lika positiva som dina.

  MVH Ingmar

 76. Uffe2011-05-20 at 11:20

  Tjena!
  Är oerhört intresserad av en licensnyckel, är en ganska haj datoranvändare men skulle vilja se vad programmet har att erbjuda både mig & min flickvän. Hennes dator är inte i det kvickaste laget och jag har gjort i princip allt förutom att blåsa ur den utan några större resultat.. Skulle vara grymt uppskattat att få prova på Slow PC-Fighter och se vad det går för!

  Tack för en bra blogg btw, väldigt intressant att läsa om ditt sätt att lösa olika saker och ting samt dina tips på program och dylikt. Vissa program har man aldrig ens hört om fast man varit med i gemet ett bra tag, beror förmodligen på att man är lite små-blind när man bara sitter och söker efter ”De vanliga programmen”.

  Mvh
  Uffe

 77. Claes Molund2011-05-20 at 11:20

  Jag byggde en dator (byggsats) för 4 månader sedan, då var den snabb.
  Och jag har märkt att den har blivit mycket slöare, det vore intresant att prova.
  Claes

 78. Gunilla Ekegren2011-05-20 at 11:19

  Min dator är så seg fast jag städar ofta. Min dator är snart 4 år och jag skulle bli så tacksam om jag vann.

  Hälsar och hoppas gör Gunilla

 79. Eva Hammarbäck2011-05-20 at 11:18

  Jag är mycket intresserad av Slow-PCfighter – låter mycket intressant!
  /Eva

 80. Conny Sander2011-05-20 at 11:14

  Skulle vara intressant att testa,min laptop börjar bli riktigt slö!!

 81. Robert2011-05-20 at 11:12

  Hej
  mycket intresserad. Kanonblogg förresten,tack!

 82. Catharina2011-05-20 at 10:56

  Jag har fått ett intresse: datakunskap. Helt enkelt vill jag lära mig så mycket som möjligt själv. Därför läser jag så mycket jag hinner och vill bara lära mig mer – när tid finns. Slow-PCfighter är ett program man kan lära sig av.

 83. Solveig2011-05-20 at 10:50

  Jag vill gärna få en licens till Slow-PCfighter. Min dator är superseg men eftersom jag inte är speciellt datakunnig har jag inte vågat åtgärdat problemet. Teoretiskt hänger jag dock med när jag läser din eminenta blogg…;)

 84. Roger Axelsson2011-05-20 at 10:45

  Jag litar fullständigt på dig!
  Och vill gärna ha en licens
  Vänligen
  Roger

 85. Nils Alsatra2011-05-20 at 10:37

  Hallo!
  Jag laddade precis ned ett liknande program som jag blev rekommenderad av Codecs.se (Registry Victor) där jag tidigare har laddat ned en hel del nyttiga program, men denna gång fanns ingen som helst information om att programmet skulle kosta pengar, det fick man först reda på efter att ha installerat och kört programmet! Avinstallerade det omedelbart, men datorn har sedan dess varit väldigt trög och jag kan inte finna något fel, naturligtvis fick jag ett meddelande att vissa filer inte kunde tas bort vid avinstallationen!
  Tack för en bra blogg! Naturligtvis prenumererar jag…
  Nils

 86. Eva Jansson2011-05-20 at 10:34

  Jaaaa jag vill gärna ha det, för min dator är väldigt slö och jag är inte så kunnig på datorer.

 87. Kjell Thornbratt2011-05-20 at 10:32

  Hej Tommy!

  JJag har sedan länge prenumererat på din sida och därigenom fått många bra tips, som lite av en novise med datorer så är hjälpen mycket bra. Jag inser att jag skulle vara mycket tacksam för ett av dina generöst utdelade program.
  Tackar på förhand…
  Kjell

 88. Barry Alderlid2011-05-20 at 10:26

  Jag är mycket intresserad av en licens till
  Slow-PCfighter

 89. Brigitte Schulz2011-05-20 at 10:19

  Eftersom min dator är sååå slö är jag intresserad av Slow-PCfighter med en free licens! Taack!

 90. Jostål2011-05-20 at 10:18

  Skulle vara kul att testa Slow, verkar intressant

 91. Carl Erik Nilsson2011-05-20 at 10:17

  Självklart önskar jag en städlicens och minst lika självklart läser jag dina efterlängtade artiklar, notiser, råd och tips! Hoppas du orkar fortsätta i all evighet ….. Som gammal datafantast (85 år) har
  jag naturligtvis evigheten som ett mycket avlägset mål!!!

 92. Lennart Alkstrand2011-05-20 at 10:12

  Skulle uppskatta att få del av detta program eftersom min dator är mycket trött.

  Mvh
  Lennart :-)

 93. Arne Winther2011-05-20 at 10:00

  Jag har nog råd att köpa en licens själv, men allt som är gratis är heller inte fel.

  Arne

 94. Donald A2011-05-20 at 09:59

  Hej.
  Jag vill gärna vara med vid fördelningen av licenser och skulle bli väldigt glad, om jag blev en av de lyckliga som hade turen!

  /damu

 95. Roger Carlander2011-05-20 at 09:57

  Hej!
  Givetvis intresserad av en licens till Slow…
  Har en slö nästan ny dator som jag är irriterad på.
  Tycker din blogg är intressant, läser den ofta

  Ha en bra dag
  Roger Carlander

 96. LEIF LJUNGSTRÖM2011-05-20 at 09:57

  Hej Tommy.
  Läst din sida sedan länge och uppskattar dina tips, speciellt dina råd och länkar till användbara program för att få lite fart på pc och ta bort virus. Hoppas du är helt återställd nu och fortsatt orkar med att hålla igång din blogg och hjälpa oss mindre kunniga.
  Med vänlig hälsning
  Leif Ljungström

 97. Mari Gustafsson2011-05-20 at 09:51

  Hej

  Definitvt intresserad, ha rbåde en stationär som är slö, kanske skulle funka på laptoppen också..

  ha dte bra
  Mari

 98. Pia Lindberg2011-05-20 at 09:46

  Hej Tommy!
  Jag är gärna med i utlottningen av S l o w-PCFighter. Jobbar mycket i Photoshop och skulle verkligen uppskatta en snabbare start, min dator tar irriterande lång tid på sig att öppna programmet…
  Tack för alla goda råd och tips, förresten!

 99. Noel2011-05-20 at 09:40

  Om du jämför detta med Tune up utilites, vad är pros/cons?

 100. jesper Bengtsson2011-05-20 at 09:36

  Hej
  Följt din blogg ett tag och väldigt glad att jag hittade hit, för så många tips jag fått genom din sida och dina tester som jag haft nytta av.
  Så nu ditt test av slow pc fighter är klart intressant att testa på min laptop som verkligen är seg och flash lägger av mellan varven, så en licens av slow pc fighter hade varit klart intressant.
  Tack och en go helg önskar jag.

  //Jesper

 101. Sune Karlsson2011-05-20 at 09:35

  Programmet kanske skulle minska min frustration om det fungerar.

 102. ulf berggren2011-05-20 at 09:32

  har använt programmet förr var ok

 103. Bo Hedman2011-05-20 at 09:30

  Jag har prövat de flesta optimeringdprogrammen men tycker inta att något har varit så bra – möjligen Glary Utilitie!Klart jag är intresserad av en licens- som nybliven pensionär har jag gott om tid att testa!!!
  /Bosse Hedman

 104. Åke Turesson2011-05-20 at 09:29

  Undertecknad fyller 72 år snart. Faktum är att jag, sedan jag hittade Din hemsida för drygt ett år sedan, har jag lärt mig mer än på de senaste 10 åren. Inget fjäsk, men Du gör en insats.
  Mvh/Åke

 105. William Renco2011-05-20 at 09:20

  Jag vill självklart städa. Bit för bit.
  men lyckas ej själv få bort allt skit.
  Skräp och felaktigheter? See ya Lighter!
  för nu har jag av Tommy fått Slow-PCfighter!

 106. Tomas2011-05-20 at 09:20

  Eftersom mina ungar fått ärva alla mina datorer vartefter jag byggt nya så har jag ett fasligt sjå att hålla de gamla vraken flytande och tillräckligt snabba för att inte skapa IT-stress.

  En licens skulle sitta fint och frigöra lite egen bloggtid.

 107. Janne N2011-05-20 at 09:15

  Detta låter som ett program för mig för min dator börjar vara väldigt seeeg speciellt i uppstarten, så givetvis är jag intresserad av detta program.
  /Janne

 108. Håkan2011-05-20 at 09:14

  Datorn har en förmåga att bli seg efter ett tag, skulle vara intressant att se om det hjälpte mig att få full fart på den igen!!

  Från slow till full speed :)

 109. Ove Schedin2011-05-20 at 09:08

  Hej,
  Jag skulle gärna vilja prova Slow-PCfighter
  Hälsningar
  Ove

 110. Jonas2011-05-20 at 09:05

  Jag är intresserad!

 111. Jan2011-05-20 at 09:05

  Hej
  Jag har en stationär dator som är hopplöst slö att starta upp, det vore roligt att få testa Slow-PCfigther för att se om det hjälper

 112. Ulla Nielsen2011-05-20 at 09:04

  Hej!
  Jeg er meget interesseret af Slow-PCfighter.
  Har meget glæde af alle dine tips.
  MVH Ulla

 113. Lollo Ramstedt2011-05-20 at 09:02

  Hejsan!
  Eftersom man har barn och även andra personer som använder just min dator vore det en extra piff att kunna få den snabbare när man numera många gånger får ”städa upp” manuellt vilket är både tidskrävande och jobbigt. Har testat Slow-PcFighter förut under en trial period men det var länge sedan nu och med en licens vore jobbet enklare. Jag är helt klart intresserad!!
  //Lollo

 114. Nettan2011-05-20 at 09:00

  Det här programmet verkar lätt att hantera. Jag har två tonåringar som laddar hem det ena och andra men uppdaterar inte när det ploppar upp på skärmen. Det skulle vara skönt att få datorn rensad/uppfräschad innan den kraschar…

 115. Bi2011-05-20 at 08:52

  Ja tack. Jag är intresserad. :-)

  Och även tack för en jätte bra blogg!!
  *gillar*

 116. Magnus Winroth2011-05-20 at 08:46

  Tja Spamfighter litar jag överhuvudtaget INTE på.
  Jag köpte Spamfighter Full Disk & kördet det ett par dagar.Sen skulle jag kolla en sak i mappen hämtade filer & tyckte den såg en aning konstig ut….
  Spamfighter hade nämligen tagit bort ett antal mappar där jag lagt köpta program & köpta skärmsläckare & ett antal bildmappar….
  Dessutom hade programmet tagit bort en mapp på en extern hårddisk med programkoderna till mina köpta skärmsläckare…..
  Bara att RADERA bort programmet & börja om från början.
  Ett par dar senare fick jag ett mail från tillverkaren som undrade vad jag tyckte om programmet…
  Jag svarade på mailet med ett antal mycket syrliga kommentareer & tänkte att den hör jag inte av nåt mer..
  Efter ett par veckor kom det dock ett svar där dom beklagade vad som hänt & det enda dom kunde erbjuda var pengarna tillbaka…..
  Hädanefter är jag MYCKET försiktig med att köra så kallade uppsnabbarprogram.
  Jag gör så här i stället :
  Varje söndag förmiddag kör jag en total genomsökning av datorn efter virus mm.Sen kollar jag igenom program & funktioner i utforskaren & ser om det finns nåt jag kan ta bort & sen gör jag en defragmentering….
  Det enda flerfunktionsprogram jag litar på är UNIBLUES Powersuite…..
  Kan dessutom vara på plats för en varning för alla dess så kallade uppsnabbarprogram som verkar florera på marknaden..

 117. Karl Cinrot2011-05-20 at 08:46

  Har provat flera rensningsprogram med varierat resultat. Några hjälper, men bara tillfälligt.
  Vore intressant att prova något som kanske är lättskött och ger mera långvarig lindring åt min gamla XP.

 118. Lisbeth2011-05-20 at 08:44

  Tyckte att det här lät bra fast synd att den kostar pengar… :-) även om det inte är så mkt så blir det ju ändå så att man använder gratisprogram. Har använt CC-Cleaner förut med gott resultat. Skulle vara SÅ intresserad av ett gratisprogram.

  Keep up the good work, glad att jag prenumererar på ditt nyhetsbrev och gillar dina kommentarer på Facebook.

 119. Siv Åström2011-05-20 at 08:42

  Tack för nyhetsbrevet med all bra information. Har problem att på egen hand hålla min dator vid ”god hälsa”…skulle behöva ”städhjälp”!…..

 120. Håkan Johansson2011-05-20 at 08:39

  Varför har man inte hittat ett sådant komplett program tidigare???
  Kontinuitet verkar vettigt.

  /HJ

 121. Göran Magnusson2011-05-20 at 08:39

  Tänk om programmet är så bra, så att jag äntligen skulle kunna bevisa för min hustru (gift med Mac), att PC är minst lika bra som en Mac.

 122. Kerstin2011-05-20 at 08:39

  Är intresserad av Slow-PCfighter :-)

 123. Annika Repo Wallman2011-05-20 at 08:36

  Med tanke på att jag ”bara” grejjar o grejjar och inte ”tar mig tid” att rensa datorn kan det vara värt ett försök att snabba upp en allt segare och segare maskin…
  Tilläggas kan ju att mina barn även använder samma burk och när de varit där så går den extra sakta…ibland kan jag ta en kopp kaffe och tittar på sniglarna utomhus…mer action där än på burken…
  Så om programmet kan snabba upp så kanske jag skulle dricka mindre kaffe…

 124. Lotta2011-05-20 at 08:35

  Hej,
  tack för alla intressanta nyhetsbrev. Är i stort behov av Slow PC-fighter till min supersega laptop, eftersom jag inte har kunskap om vad som behövs rensas bort osv.
  Vänliga hälsningar
  Lotta =)

 125. H SMITH2011-05-20 at 08:34

  DEN HÄR TIDNING ÄR JÄTTE BRA !FÖR ALLA MED EN DATOR OCH INTERNETUPPKOPPLING, OCH OM MAN INTE KAN NÅGONTING OM DATORER,PROGRAM,SÄKERHET PÅ NÄTET. OSV.

  MVH
  H.Smith

 126. Thomas Sjöberg2011-05-20 at 08:27

  Hej!
  Jag kör idag ccleaner, superantispyware och ultradefrag, vid städning.
  Skulle vara intressant med Slow-pcfighter

 127. Bernt Karlsson2011-05-20 at 08:24

  Jag är intresserad! Och hittar du ett program som snabbar upp undertecknad så hör av dig:-)

 128. Kjell-Åke Björklund2011-05-20 at 08:23

  Det skulle vara intresant att testa.

 129. Carl-Albin Samuelsson2011-05-20 at 08:22

  Jag är intresserad då jag är beroende av datorn för att kommunicera med folk .Då jag inte kan höra alla röster pga hörselskada . Och det är frustrerande att dator strular ibland

 130. Per-Erik Ottosson2011-05-20 at 08:17

  Kalas, vad är egentligen skillnaden mellan detta program och CCleaner? Självklart är jag intresserad av en licens.

 131. Morgan2011-05-20 at 08:16

  Testade men var tvungen att göra en Systemåterställning för att återfå ”Väder Gadgets” som slutade fungera efteråt. Visst, man kan väl leva utan vädret men lite irriterande är det.

 132. Kristoffer Jägestedt2011-05-20 at 08:16

  Detta låter verkligen som något min gamla burk skulle behöva. Att starta är nu mera något som måste planeras, då det tar alldeles för lång tid..

 133. Ingrid2011-05-20 at 08:11

  Hej!
  Jag prenumerar på din blogg och uppskattar den väldigt mycket, för alla bra råd du ger. Den är guld värd för ett blåbär som jag.

  Min gamla pc är 9 år gammal och väldigt, väldigt trött, den skulle nog ha behöv av det här programmet, så visst vill jag vara med och tävla om en sån här licens.

  Vänliga hälsningar
  Ingrid

 134. Rosa Altman Gocial2011-05-20 at 08:01

  min dator har börjat bli långsam och jag läser dina kommentarer flitigt. Tror mig kunna ha användning av licensen du lottar ut. Är annars försiktig med att klicka på facebooks länkar, men det kan ju ha slunkit in något opassande i min dator. Hoppas således på lite tur…..MVH Rosa

 135. Jim Jonsson2011-05-19 at 19:15

  Att få ett ”bra” gratisprogram låter lockande då jag är inne på din sida för att jag har problem med att datorn som skickar mail till alla i mina kontakter fast jag inte är vid datorn (tur det inte är så många… Jag kör just nu Superantispyware efter rek. från sidan men det kanske finns något bättre?

 136. Josh2011-05-19 at 16:16

  Bra initiativ.

  Har testat ett antal program tidigare.

  Däremot har jag ännu inte hittat ett som gör att windows slipper sega ner sig.

  Tacksam om jag får möjlighet att testa detta.

 137. Jan-Inge2011-05-18 at 19:19

  Hej mitt namn är Jan-Inge och har alltid pillat med datorer och olika program.
  Slow-PCfighter är precis vad jag behöver.
  Är intresserad av en lincens

 138. sara nilsson2011-05-18 at 18:26

  Oj! Provar första gången idag och det verkar ju toppen! Lätt att förstå och den hittar verkligen det som felar. Vilket tyvärr inte mitt vanliga system gör… Klart jag vill vinna!! :)

 139. Jonas Ivarsson2011-05-18 at 17:49

  Hej.
  Är mycket intresserad av en licens till Slow -PCfighter.
  Bockar och bugar om jag får en.

 140. MrArboc2011-05-18 at 08:34

  Jag är också intresserad.

 141. Stefan2011-05-17 at 22:21

  Hoho

  Det vore helt fantastiskt bra att få tillgång till detta program. Kör hårt och tack för en bra blog

 142. Niclas2011-05-17 at 20:26

  Det verkar ju vara ett käckt program. Skulle jag gärna prova

 143. Så mycket snabbare blir datorn med programmet Slow-PCfighter » The Blog of Blogs2011-05-17 at 20:23

  […] http://blogg.tkj.se/sa-snabbare-blir-datorn-med-programmet-slow-pcfighter/ 17 May 2011 8:33pm – Andra bloggar – Programvara – Windows « Dropbox erkänner: Kan se alla dina sparade filer […]

 144. Jocke2011-05-17 at 18:04

  Hej
  Här verkar vara lösningen på många timmars dator-skötsel varje månad… Har hand om familjens fyra datorer. Klart intresserad av en licens
  //Jocke

 145. Bosse2011-05-17 at 17:07

  Jag är intresserad av en licenskod!

 146. Henrik Matern2011-05-17 at 13:25

  Hej

  Jag vill väldigt gärna ha SlowPCfighter. Har kört CCleaner så gott jag kunnat och även minimerat autostartprogrammen, men min gamla PC på nästan 5 år vill ändå inte riktigt piggna till.

  Tack för en bra blogg

  /Henrik

 147. Knutte Berglund2011-05-17 at 12:35

  Efter 3 krascher i år blev det en ny dator för ett tag sedan,, vore trevligt att kunna hålla den i trim redan från början så är gärna med i utlottningen..

 148. Bertil Tallberg2011-05-17 at 09:22

  ”Suck” Precis vad jag behöver!

 149. Mika2011-05-17 at 08:34

  Trodde att man behövde bara installera om windows varje kvartal för att få fart… vore riktigt skönt att slippa det.

  • TkJ2011-05-17 at 10:57

   Mika: Jag installerar aldrig om Windows – det slutade jag i och med XP, då det blev enklare att fixa felen än att börja om från början. :)

 150. Peter Olsson2011-05-17 at 07:27

  Jag är intresserad av en licens.

 151. Semel B.2011-05-17 at 00:29

  Hej!
  Jag är intresserad av Slow-PCfighter!

  Vänliga hälsningar
  Semel B.

 152. Salomon Mir2011-05-17 at 00:17

  Jag är intresserad av en licenskod! Mycket intressant alternativ/komplement till CCleaner m fl.

 153. Maria Svärd2011-05-17 at 00:11

  Kör regelbundet CCleaner men min gamla PC är seg som kola. Slow-PCfighter – skulle den kunna hjälpa??
  Tack för alla råd och varningar som jag delar med mig till mina utländska vänner.

 154. Erika Berthsjö-S2011-05-16 at 21:58

  Otroligt intresserad av en licens :)..

  /Erika

 155. Dennis2011-05-16 at 21:19

  Brukar använda gratisvarianter men skulle gärna vilja testa en betalversion. Tack för en bra blogg. Läser varje dag

 156. Pernilla2011-05-16 at 20:31

  Tack för en mycket bra blogg men många värdefulla tips som även en icke nörd kan förstå och ha användig utav. Tack vare dina tips har jag faktiskt lärt mig en hel del om hur min dator fungerar och vilka program som är bra att ha…. Jag skulle gärna vilja testa även detta.

 157. Johannes2011-05-16 at 20:21

  Det verkar lite bra för att vara sant. Skulle gärna testa Slow PC Fighter och blogga om resultatet.

 158. Hans2011-05-16 at 20:21

  Det vore onekligen intressant att få testa programmet. Kör annars CCleaner sedan några år…Dags för byte av bättre program? / Hans

 159. oneman2011-05-16 at 19:04

  Om det finns en slö-pc-bekämpare till överse skulle det glädja en stressad it-arbetare…

 160. Peter Nilsson2011-05-16 at 18:06

  Hej.

  Jag är klart intresserad av en Slow-PCfighter-licens…

  (Tack för en mycket läsvärd blogg!)

 161. Oskar2011-05-16 at 17:15

  Jag är också intresserad, fast även mina matematiska kunskaper räcker till att konstatera att licenserna är slut.
  Student med stort it-intresse.

 162. Fredrik Lindqvist2011-05-16 at 17:05

  Jag använder dagligen stort antal program för webb, blogg, videokonvertering, skriva manus, sköta bokföring, bildbehandling, kommunikation av olika slag, datorunderhåll, filhantering mm. mm. mm.
  Sitta o vänta framför en startande dator eller irritationen när programmen segar igång är terror. Jag skulle väldigt gärna bli befriad med en licens!

 163. karin2011-05-16 at 16:35

  Intressant…

 164. Teodor2011-05-16 at 16:26

  Skriv upp mig på listan över licenser tack

 165. Per Löthner2011-05-16 at 15:45

  Och jag är så klart intresserad av att prova Slow-PCfighter.

 166. Per Löthner2011-05-16 at 15:43

  TkJ Bloggen är min kunskapskälla och problemlösare!
  Om jag behöver hjälp med något, vill veta mer om hur något fungerar eller bara vill lära mig mer eller hitta något intressant då börjar jag på TkJ Bloggen!

 167. Mikkan2011-05-16 at 15:31

  Även gamm källingen från öa vill vara med på en ev. utdelning av detta program, skulle jag behöva :-)

 168. Elisabeth L2011-05-16 at 14:33

  Hej! Deltar gärna i utlottningen av detta program, då min dator är seg och långsam

 169. Petrus2011-05-16 at 14:24

  Intressant, tar gärna en licens.
  Få se vad den kan göra med en 4 årig AMD stationär..

 170. Juha2011-05-16 at 14:09

  Hej.
  Detta låter som ett kanon program för mig då jag har barn som
  har förmågan att ta hem en massa demo program.

  /Juha

 171. Johan Gustavsson2011-05-16 at 13:50

  Ja, nu blev jag verkligen intresserad av detta program, som bevisligen gör min (din…) dator snabbare, till skillnad från alla andra liknande ”speed-up”-program… Jag vill gärna ha en Licens!

 172. litentanta2011-05-16 at 13:49

  Men gissa OM jag är sugen på en licens ;) Jag och min röriga skalle har inte lyckats städa upp datorn på läääääänge nu så det vore helt underbart att få lite hjälp på vägen!
  *håller tummarna*

 173. Peter2011-05-16 at 13:39

  Intresserad av Slow-PCfighter!
  Tack för en bra blogg.

  /Peter

 174. frogart2011-05-16 at 13:27

  Min dator är slow och jag behöver en fight med den!

  Slow- PCfighter kan vara lösningen:)

  Hoppas på en licens!

 175. Margareta2011-05-16 at 13:13

  Hej! Jag bor i Spanien och har en drygt 1 år gammal lap-top som jag somnar vid varje gång jag ska starta upp eller göra ngt annat. Vet inte vart jag ska vända mig för att få hjälp här. Skulle verkligen behöv Slow-PCfighter.
  Utmanar det och tackar på förhand ;-)

 176. Stefan2011-05-16 at 13:08

  Ser riktigt trevligt ut det där Slow-PCfighter :)
  Hade varit kul med en licens.

 177. Hans B2011-05-16 at 12:44

  Skulle gärna vilja ha Slow.. mem jag är väl för sen

 178. Göran E2011-05-16 at 12:36

  Jag är intresserad av en licens till Slow-PCfighter.

 179. Harry Bjorklund2011-05-16 at 12:02

  Skulle gärna prova detta program..Är det månne något i stil med Advanced Systemcare.?

 180. Anthony Santinelli2011-05-16 at 12:01

  Hej,
  jag är intresserad av Slow-PCfighter.

 181. Joakim Hasselgren2011-05-16 at 12:01

  Tjabba!

  Är intresserad av en licens. Datorn börjar gå riktigt segt efter ett antal månaders exjobbande och kan behöva lite fart igen inför slutspurten.

 182. Matts Brunnegård2011-05-16 at 11:50

  Jag har kört Registry Mechanic en tid men märker nog ingen skillnad. Den markerar att den hittar fel och jag trycker på repareraknappen och så är det klart.
  Men visst kan det vara kul att testa även detta.

 183. Anders Nordberg2011-05-16 at 11:49

  Jag är intresserad av ett gratisex att ge till min fru. Jag tror det kan bespara oss båda en del tid framför hennes dator…

 184. Stefan Åhman2011-05-16 at 11:49

  Hejsan Sveriges bästa IT-blogg!

  Jag heter Stefan och har alltid haft ett stort datorintresse, speciellt att göra de snabbare. Om jag ska hjälpa någon bekant med datorn brukar av 99 fall av 100 handla om att den är slö. Jag har testat säkert flera dussin där de flesta tyvärr varit skräpprogram som varken gör från eller till, tom. slöar ner den ännu mer ibland!

  Slow-PCfighter hamnade precis på min test-lista. Hoppas jag får använda alla funktioner med en söt liten licens. *blink*

  /Stefan

 185. Marianne Andersson2011-05-16 at 11:47

  Är intresserad av Slow-PCfighter.

 186. Arvid Brodin2011-05-16 at 11:41

  Tack för informationen ! är inte någon data ”Nörd” så jag försöker ta till mig det som skrivs :)

 187. Marcus2011-05-16 at 11:35

  Intresserad av Slow-PCfighter!

 188. Jyri2011-05-16 at 11:34

  Hej,

  Jag är intresserad av en licens till Slow…

  //Jyri

  Ps. Tack för en bra blogg.

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande teknikbloggar. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing
”Advanced

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

Inleed från 19 kr/mån! Webbhotell med bl a 2 GB lagring, 50 GB trafik, obegränsat antal domäner - samt ordentligt backup-system!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.