Skitsnack, det går visst att tjäna pengar på bloggar! | TkJ.se

TkJ.se – Teknik, antivirus & säkerhet, Windows och datorer

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Annonser

Bank Norwegian Låna pengar snabbt! Privatlån mellan 5.000 och 500.000 kr till vad du vill!

Fello Mobilabonnemang Inga anslutningsavgifter eller öppningsavgifter och bäst av allt inga bindningstider. Välj surfnivå!

Storytel Gillar du ljudböcker så kommer du älska Storytel! Njut av tusentals bra ljudböcker och e-böcker direkt till din telefon, surfplatta eller dator.

Nextory Marknadens största utbud av ljudböcker & e-böcker!

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.

Feedburner

TkJ RSS

Bloggar

Skitsnack, det går visst att tjäna pengar på bloggar!

Blondinbella har fått sitt bokslut studerat, och Dagens Nyheter kan konstatera att hon inte alls tjänat de grova pengar hon påstått att hon gjort. Istället för 300000 i månaden så rör det sig om 27000 kronor. Stor skillnad naturligtvis, och det är intressant för att… att… Okej, nej, jag tycker inte det är ett dugg intressant egentligen

Vad som däremot retar mig en del är att Jonas Leijonhufvud på samma tidning, i sin blogg, basunerar ut att bloggbubblan har spruckit och att det inte går att tjäna pengar på bloggar.

I vilket fall som helst känns det som att bloggbubblan spruckit i och med Blondinbellas första bokslut. För om inte Blondinbella tjänar några pengar, vilken bloggare gör det då? […] Nej, några större annonspengar går det inte att tjäna på en blogg idag.

För det första, vilken bloggbubbla? Det enda som har spruckit här är den eventuella bubbla som funnits runt Blondinbellas inkomster, som TDH också skriver om (läs hans inlägg!).

Tjäna pengar på att blogga

För det andra går det visst att tjäna pengar på att blogga. Jag gör det, och min inkomst från bloggen har varit stabil sedan hösten förra året. Jag vill dock understryka att jag tjänar pengar på att blogga, men jag bloggar inte för att tjäna pengar. Det har aldrig varit mitt huvudsyfte. Att jag däremot kan få en inkomst från bloggen gör att jag har kunnat gå ner i tid på mitt vanliga arbete och fokusera mer på att göra en bättre blogg.

Jag vill poängtera detta för att andra bloggare inte ska känna sig helt uppgivna av de bloggposter som nu kommer referera till nyheterna om Blondinbellas ekonomi. Det där handlar enbart om Blondinbella. Det finns gott om annonspengar att plocka av för en engagerad och duktig bloggare. Kom ihåg det!

Uppdatering: Blondinbella kommenterar siffrorna.

Gilla oss på Facebook, så missar du inget nytt!

Vad tycker du? Diskutera! Skriv kommentar!

E-BÖCKER FÖR BLOGGARE: Sponsrade länkar

Har du en blogg? Missa inte mina e-böcker för bloggare! Tjäna pengar på din blogg och Skriva för bloggar finns att köpa hos de flesta återförsäljare till låga priser. E-böckerna har fått väldigt mycket beröm från kunder och är populära bland såväl nybörjare som proffs inom bloggande. Köp och ladda ner direkt – till dator, smartphone och surfplatta (iOS, Android, Windows).

  • Det klart att det går tjäna pengar på att blogga. Det finns exempelvis ett blogginlägg från ägaren till bloggen ”Kenza” där hon visar upp en printscreen med inkomster på över 200.000 på en enda månad från Tailsweep.

    Jag är övertygad om att blondinbella tjänar massa pengar på bloggen. Lägg där till alla extra inkomster hon har i form utav att vara modell, hålla föreläsningar och att göra reklam för olika produkter.

  • För det första, för att kunna tjäna pengar så behöver du lära dig hur du kan använda dig utav bloggar för att generera en inkomst, och du behöver förstå att inte alla hemsidor kan ge pengar. Det är möjligt för dig att tjäna pengar lite om din blogg är om lite småpersonliga saker, men tro mig, det kommer att bli extremt svårt för dig att få in stora pengar genom att skriva om småsaker som “gem och navelludd”. I grund och botten handlar det om att skriva om något som annonsörerna är villiga att betala för – endast då vill de att deras varumärke skall synas på din hemsida.

Erbjudande: Köp .se-domän för 9 kr!

Är du sugen på att skaffa några nya domäner, ska du passa på just nu! Webbhotellet Loopia låter dig för tillfället köpa .se-domäner för så lite som 9 kronor styck! Har du en idé till en ny sajt kan du testa utan att riskera några summor...
Läs mer och köp din domän idag!

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande sajter om datorer och Internet. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing

Sponsorer

Följ oss på Facebook

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

FS-Data Mycket kompetent och stabilt webbhotell för professionella användare. Har funnits sedan 1997!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick