Tjäna pengar på din blogg med min nya e-bok | TkJ.se

TkJ.se – Teknik, antivirus & säkerhet, Windows och datorer

Gratis nyhetsbrev

Missa inte TkJ.se nyhetsbrev som utkommer en gång i veckan. Prenumerationen är gratis!


Topplista appar

Annonser

Bank Norwegian Låna pengar snabbt! Privatlån mellan 5.000 och 500.000 kr till vad du vill!

Fello Mobilabonnemang Inga anslutningsavgifter eller öppningsavgifter och bäst av allt inga bindningstider. Välj surfnivå!

Storytel Gillar du ljudböcker så kommer du älska Storytel! Njut av tusentals bra ljudböcker och e-böcker direkt till din telefon, surfplatta eller dator.

Nextory Marknadens största utbud av ljudböcker & e-böcker!

Ad: Antivirus

Priserna varierar beroende på hur många enheter du vill köra säkerhetspaketen på. För kompletta prisuppgifter och information, läs mer om antivirusprogrammen.

Norton Det mest populära säkerhetspaketet. Komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!
Pris: 599 kr.

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas! Prova gratis 30 dagar!
Pris: 490 kr.

Panda Kraftfullt säkerhetspaket, tar väldigt lite minne i datorn.
Pris: 425 kr.

ESET Smart Security Väldigt resurssnålt och mycket omtyckt säkerhetspaket, också känt som NOD32.
Pris: 742 kr.

Kaspersky Bra val för alla användare, massor av inställningar och utmärkt skydd.
Pris: 669 kr.

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd.
Pris: 445 kr.

Bullguard Väldigt snabbt och resurssnålt, lätt att använda. Testa gratis 60 dagar!
Pris: 300 kr.

Feedburner

TkJ RSS

Annonsnätverk

Tjäna pengar på din blogg med min nya e-bok

Tjäna pengar på din bloggFör ett litet tag sedan lanserade jag en ny e-bok med titeln Tjäna pengar på din blogg, och den har blivit klart populär. Jag har fått en hel del uppskattande kommentarer från läsare som köpt boken och säger sig lärt sig många nyttiga tips om hur de kunnat börja tjäna extrapengar på sin blogg.

Inte alla är ute efter att tjäna pengar på sin blogg. Jag anser inte att det är ett huvudsakligt syfte att blogga. Men om du driver en blogg, och tycker att det är roligt, och om du funderar på hur du skulle kunna dra in antingen lite extrapengar eller kanske till och med göra bloggen till ditt heltidsyrke, kan du skaffa min e-bok. Den här veckan har jag, i juletid, sänkt priset från 179 kronor till endast 69 kronor!

Tjäna pengar på din blogg, rabatt under julTjäna pengar på din blogg är en e-bok som säljs i PDF-format – det vill säga ett format som går att läsa på de allra flesta plattformar, oavsett om du vill läsa boken på din dator, på en surfplatta eller en smartphone. Boken är 65 sidor lång och välfylld av text. Jag har försökt göra designen så pass lättläst som möjligt för läsning på skärm, men det går naturligtvis fint att även skriva ut den på papper om du hellre vill det.

Boken är indelad i 16 olika kapitel om hur du tjänar pengar på annonser (AdSense, egna annonser, affiliatenätverk, andra annonsnätverk), skriva sponsrade bloggposter, sälja egna saker, få sponsorer, tjäna pengar på dina videoklipp och en hel del tips om hur du ska göra för att AdSense och affiliateannonser ska fungera.

Tjäna pengar på bloggar

Jag hör ofta bloggare som säger sig provat annonser men att det inte fungerat alls. Problemet är inte att annonser inte fungerar på bloggar, utan att man inte vet hur man ska arbeta med det. Som du säkert vet, finansierar annonserna på den här bloggen min lön, så naturligtvis går det fint att tjäna pengar på bloggande – om man vet hur man ska göra, och det är just detta jag försöker förklara i min e-bok!

Tjäna pengar på din blogg kostar 179 kronor, men nu inför jul sänker jag priset för mina läsare, och fram till den 25 december kan du köpa e-boken för endast 69 kronor! Jag har väldigt svårt att tro att du inte kommer tjäna in kostnaden för boken rätt snart efter att du börja följa råden.

Läs mer om e-boken Tjäna pengar på din blogg!

Gilla oss på Facebook, så missar du inget nytt!

Vad tycker du? Diskutera! Skriv kommentar!

  • Sedan jag började följa dina råd och tips som du har här på tkj.se har den inkomst jag har på Tourettebloggen ökat rejält.
    Rekommenderar alla att läsa dessa tips.

  • Phat

    Har en blogg med ca 400.000 visningar per dag och drar in mellan 90000-120000 i månaden

  • Jag har försökt i två år. har 1000 läsare per dag. hade reklam från adsense i ett år = NOLL i inkomst.

    • jeanette: Jag har en sajt med 1000 läsare per dag, och den ger flera tusen kronor i månaden från AdSense. Så det handlar om hur man placerar annonser, hur man utformar dem etc… Det är t ex sådant här som finns att läsa i boken!

Erbjudande: Köp .se-domän för 9 kr!

Är du sugen på att skaffa några nya domäner, ska du passa på just nu! Webbhotellet Loopia låter dig för tillfället köpa .se-domäner för så lite som 9 kronor styck! Har du en idé till en ny sajt kan du testa utan att riskera några summor...
Läs mer och köp din domän idag!

Om TkJ.se

TkJ.se är en av Sveriges ledande sajter om datorer och Internet. Den startades 2007 av mig, Tommy k Johansson, som arbetat som IT-skribent sedan 1996. Från och med 2010 är TkJ.se mitt heltidsjobb, finansierat av annonser på sajten.
Utgivare: TkJ Media AB, Smålands skogar.
TkJ på TumblrTkJ på InstagramTkJ på TwitterTkJ på Facebook

Sponsorer

City Cloud - Cloud Computing

Sponsorer

Följ oss på Facebook

Arkivet

Ad: Bra webbhotell

City Network 1000 GB trafik! Förberett för WordPress, lätt att komma igång med egen domän, rekommenderas!

FS-Data Mycket kompetent och stabilt webbhotell för professionella användare. Har funnits sedan 1997!

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Loopia Stort webbhotell, fritt antal domäner, installera WordPress med ett klick